8 hónapos kisfiam a cicin alszik el, és ahogy lerakom az ágyába, egyből felébred, pedig elötte látszik rajta, hogy mélyen alszik. Hogy tudnék ezen változtatni?
És ilyenkor mit csinál ?
Üvőlt vagy csak sírdogál?
És te mit csinálsz? Én a helyedben leraknám aludni ha sír akkor is mert különben két éves koráig is rajtad fog lógni.Előbb utóbb ez nem lessz jó.
Én a drasztikus módszert választottam. Egész nap imádom a kisfiamat, tehát nem érezheti azt, hogy hanyagolva van vagy ilyesmi, viszont mikor lerakom aludni, bizony ha sír, hagyom. Majd belealszik.. Szerintem Te is hagyd kicsit sírdolgálni. Majd menj be hozzá, símogasd meg, puszild meg, majd megint tedd vissza. És mindig kicsit később menj be. Remélem beválik.. :)
Sajnos az én fiam (14 hós) még mindig cicizik és csak úgy hajlandó lefeküdni, ha kap cicit... Most próbáljuk leszoktatni..de még nem jártunk sikerrel.. ;)
Utolsó előtti vagyok és egyetértek az utolsóval. Nálunk is elég hosszú volt az első 2-3 esti fektetés, de maximálisan megérte. Fél óra nem a világ. Mi azt mondtuk, hogy erősödik a tüdeje ;) 8 hónaposan még be-be lehet nézni hozzá, mi 10 hónaposan kezdtük ezt el, és csak egyszer mentünk be, hogy lássa, nem maradt egyedül
Kitartás! De természetesen semmi gond, ha találsz jobb módszert, mondd el nekünk is ;) Én sem szeretem, ha sír a gyerek, első 2 nap vele sírtam, de tudtam, hogy ez a család érdeke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!