Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen, melyik autósülés...

Milyen, melyik autósülés érdemes venni 9 kilós,8 hós babának, aki stabilan ül egy órát is akár?

Figyelt kérdés
A hordozót kinőttük. Nem volt túl jó választás az a hordozó, amit vettünk és nem akarok újra beletenyerelni. Nektek melyik jött be? Mire figyeljünk, milyen szempontokat vegyünk figyeleme a választásnál?
2009. jan. 14. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi is most akarunk venni. A 9-18 kg-sat javasolják annak aki sokat autózik, ez ugyanis még kényelmesebb a babáknak, mert kagyló formájú. Mi viszont a 9-36 kg-osban gondolkodunk, mert egyrészt nagy a babánk (10,5 kg) és nagyon gyorsan nő, másrészt nem közlekedünk messzire autóval, csak városon belül 15 perc max.
2009. jan. 14. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a 9-25 kg-ig javaslom,mert azok általában dönthetők. Ha elalszik útközben, akkor el tudod fektetni. Utána ha ezt kinövi pedig már elég lesz az ülésmagasító, ha addig nem találnak ki újabb rendeletet.
2009. jan. 14. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
9-25 kg-ig. Nekünk fontos volt, hogy biztonságos és kényelmes legyen. Egy tucatba ültettem bele a lányomat a bababoltban, végül a besafe mellett döntöttünk. Tágas kényelmes és biztonságos. Ha jól be van kötve meg sem ozdul az ülés még rángatásra sem. Ja és egy csomó ülés kemény volt. Nem tudtam elképzelni, hogy bírná ki a gyerek benn órákig. Ez legalább puha is.
2009. jan. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!