Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves kisfiam szerintetek...

Fél éves kisfiam szerintetek aludhat már a mamánál?

Figyelt kérdés

szülinapot ünneplenénk(enyémet és a legjobb barátnőmét,minden évben együtt tartjuk). ugy volt h anyum alszik bent nálunk mig csavargunk kicsit,de nagyon rágja a fülem h mindenkinek egyszerűbb lenne ha a baba menne hozzá.nekem sem kéne a hazaérkezés után még éjszakázni ha valami van,ill reggel 6kor kelni.

persze jobb lenne,de mégsem tudom.nekem is rendkivűl jó a viszonyom anyummal.a kicsi is minden nap találkozik a mamával és hétvégén mind2nap náluk vagyunk egész nap. tehát imádják egymást,s a helyet is ismeri. attól nem félek h nem lennének el jól.inkább attól h éjszaka tudna e aludni ott,erre még nem volt példa,meg h ennyi időt külön legyünk,még ha alszik is:)

ha ugy is döntök hogy megpróbáljuk nem önzőségből, és tuti igy is szétaggódom magam majd.(bár igazábol nem is tudom miért...)

szerintetek,ti mikor biztátok először a mamára egy estét?

2010. nov. 23. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem szopik már?

Ha az etetéshez nem kellesz, akkor rábízhatod, de csak ha nyugodt tudsz maradni, olyan bulizásnak semmi értelme, amikor két percenként aggódsz miatta...

Egyébként boldog szülinapot! :o)

2010. nov. 23. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egesz nyugodtan! Neked is jar egy este kikapcsolodas, nem? Foleg igy, hogy a pici sokat latja a nagyijat, hozza van szokva, plusz meg is bizol anyudban...

Jo szorakozast!

2010. nov. 23. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
ha ismreik és szeretik egymést, miért ne. és ha átalussza az éjjelt nagyjából. sztem előtte próbáljátok ki, ha lehet, hogy ott alusztok (te is), és mit szól ha felébred és a mama megy be hozzá. ha jól viseli, akkor sztem nyugodtan otthagyhatod.
2010. nov. 23. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
én nem tudnék bulizni így, de nem tartalak semmivel sem rosszabbnak, hogy te igen. én kb 2-3 évesen adnám oda. Nekem is írtó jó a kapcsolatom anyummal
2010. nov. 23. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
13.47-es vagyok, az en kisfiam 6 ejszakat toltott a mamajanal mikor 4 honapos volt, nagymamam elhunyt es haza kellett menjek Mo-ra a temetest intezni. Atgondoltam, hogy egy ekkora gyereknek februarban utazni...1400 km-t nem mertem volna levezetni egyedul, ferjem teljesen veletlenul szinten Mo-n volt, vonattal megint hogyan? Tank babakocsi, kicsi baba, borondok...azonkivul nem egy temetest tartottam a legjobb alkalomnak, hogy bemutassam a fiamat a csaladnak, akik meg nem lattak. Viszont anyumnak szuksege volt ram, igy hat masik mamajaval maradt, aki rendszeresen kuldte az mms-eket. Minden szuperul alakult veluk!
2010. nov. 23. 13:51
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! sajnos kb egy honapja nem szopizik már.nem volt annyi tej h dőljön türelmetlen volt, főleg miota megkezdtük hozzátáplálást,tehát ilyen értelemben nincs szüksége rám.

általában 1x kel negyed4felé izok egy korty vizet, és alszik 6ig akkor kel(ünk)

ha kint alszik akkor is ugy h ott vagyunk még apával fürdésnél,vacsinál,és utána jönnénk el.aztán sztem 10óraira már kint is lennénk ujra:)

amugy egy kis kikapcs/buli a barátokkal tényleg jol esne...hát még agonizálok kicsit rajta, de azért mindenkinek köszi a biztatást, ha a többség hasonlóan gondolja és megerősit hogy nem lesz gond akkor megpróbáljuk szerintem.:)köszi!!!:D

2010. nov. 23. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond! Aludjon a mamánál ti pedig érezzétek jól magatokat! A kislányom 4 hónaposan aludt először a mamánál és most 9 hónapos de már kb 7-8 alkalommal ott aludt, imádják a nagyszülők és ő is nagyon jól érzi magát!

Boldog születésnapot!

2010. nov. 23. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Én azért előtte tartanék a nagyinál egy próba alvást,hogy elalszik-e ott!!Én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok 6,5 hós és attól félek,hogy majd nem alszik el az idegen helyen!Annyira szeret a kiságyába aludni!No és akkor vmelyik nap beszereztünk egy kiságyat anyukámhoz is vmelyik délután elviszem egy próbaalvásra és ha elalszik akkor már tudom legközelebb,hogy nyugodtan ott hagyhatom mert ismerős lesz már a hely!

Szerintem te is így leszel nyugodt!

Iráááány a buli!Jó szórakozást!Boldog Szülinapot!

2010. nov. 23. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is aludjon ott nyugodtan. Az én kislányom még nem volt 8 hónapos, amikor egy éjszakát az anyósomnál töltött. Igazt, egyszer-kétszer már aludtunk ott korábban. Nem volt semmi gond, amúgy ő heti kétszer találkozik a nagyival, nem is minden nap. Jó bulizást!
2010. nov. 23. 16:47
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi csajok:)

du ebé után már aludt a kinti kiságyban sokszor.remélem este is menni fog.

mindenkinek a legjobbakat kivánom:)

2010. nov. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!