8 hónapos babám mozdulatlanul figyeli ezt a dalt, de csak ezt, miért?
Figyelt kérdés
kipróbálnátok a babátokkal?nem tudom mi lehet benne amikor meghallja akkor megsem mozdul csak hallgatja!!2010. nov. 23. 11:44
2/9 anonim válasza:
Nálunk a Boldogság gyere haza a menő.Volt amikor reklámban adták abban a pillanatban a tv-re figyelt és meg sem mozdult.sztem a dallama tetszik nekik...
3/9 A kérdező kommentje:
de az egyetlen dal (eddig)amit ha meghall megsem mozdul de mégcsak nem is pislog!!nagyon érdekes!!
Küldenétek hasonló dalokat ami a babátoknak tettszett??
2010. nov. 23. 11:52
4/9 anonim válasza:
Hát nem ájult el tőle, márfelé figyelt inkább.
Nálunk 3 nagy kedvenc van, ezeket imádja, a legnagyobb sirás, hiszti közepette is vigyorog ha ezeket meghallja:
http://www.youtube.com/watch?v=5IzRz4F10gw&NR=1
5/9 anonim válasza:
Szia! Nálunk az Itt van a gumimaci ilyen, azt szoktam bekapcsolni neki a fürdés utáni öltözéshez így legalább nem ordít, egyébként utálta az öltözködést :) Most 4 és fél hónapos.
6/9 anonim válasza:
A nyuszitánc nálunk is menő,na meg az icipici házikó:-)6 hós.
7/9 anonim válasza:
az én fiam lady gaga rajongó, a konyhából rohan a szobába, ha meghallja, és csak áll a tv elött és figyeli.figyeli....
a puskás peti klippje érdekes,fekete-fehér, meg nagyban látni a szemeket ez lehet érdekes a picinek.
8/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=VpzztlNRC0I&feature=related
Lanyom nagy kedvence.9 honapos es imadja ezt a dalt.Erre szoktam elaltatni is :)
Szerinte is gyonyoru :)
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!