A Libero Comfort Fit 4-es pelusnak gumis a hátulja?
Nekünk is gumis volt az előző (mikor olvasgattam a problémákat nem is értettem) a mostaniból viszont kifelejtették.
Én nem vacakolok vele, így is jó, bár eddig a pamperst használtuk, és a gumi miatt váltottunk, de így is elhasználjuk. Majd nem adok neki körtét, amitől még a nyaka is kakás lesz ha gumis a dereka, ha nem :o))
Hibás. Írj nekik! Én visszaküldtem, és küldtek helyette pelenkát, ugyanazt a méretet és kiszerelést.
Szóval 1 db hibás pelus, meg a gyártási szám kell hozzá!
(a vonalkód nem jó)
Én a Liberoklubnak írtam e-mailt. Aztán megadták a postacímet, oda kellett elküldeni ajánlva a pelenkát + a gyártási számot.
Ma visszavittem az üzletbe (dm), de nem tudták kicserélni, a többi csomag is hibás volt. Előtte leellenőrizték valami belső listán, hogy ez is a hibásak közt van-e. Ez nem világos, hogy ha van listájuk a hibás termékekről, akkor miért rakják ki őket a polcra. Vissza adták a pénzt, de mivel kuponnal vettem, nem az egész összeget. Viszont a kupont már nem adták vissza, így ha akkor ott veszek egy másik pelenkamárkát, arra nem tudtam volna érvényesíteni, a teljes árat kellett volna kifizetnem. Így mégiscsak visszahoztam a hibás csomagot. Nem tartott az egész "csak" egy órát :((((.
Azt hittem, hogy visszavinni egyszerűbb lesz, de inkább írok én is a Liberónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!