A túl nedves popsitörlőtől is lehet pelenkakiütés?
Nálunk nem a popsitörlő, hanem a márkás krém okozta a kiütést. Nekünk a Sudocream hozta helyre, azóta azt használjuk és nem volt gond.
De a nedvesség nem lehet nagy gond szerintem, mivel akkor a pisit sem szívná be rendesen a pelenka és attól is lehetne kiütése. Valószínűleg valami olyan anyagot tartalmazott az előző popsitörlő, amit nem bírt a popsija.
A hugom mindenféle krémet próbált a kisfiának és legegyszerűbb V-ös (ötös) kenőcs vált be a rendkívül érzékeny bőrének.
Valószínűleg van olyan hatóanyag az említett kendőben,ami a babádnak nem jó.
Ha a Neogranormon vált be akkor szerintem mindig azt kellene használni. A nedves környezet is okozhat kiütést, sőt még gombás fertőzész is. Mindíg várd meg míg megszárad a popsija. Szerintem felejtsd el a pamperst....nálunk sem volt jó, sőt még a johnson's sem.
A Dm-es törlőkendők is jók...nekünk a zöld és a kék jött be.
Amúgy Neoranormonosat használunk ha van valahol akciós akkor bevásárolok belőle 1-2 kartonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!