Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A túl nedves popsitörlőtől is...

A túl nedves popsitörlőtől is lehet pelenkakiütés?

Figyelt kérdés
Pampers fresh-t használtunk eddig, és bármelyik krémmel kombináltuk, jöttek a hólyagocskák. Aztán egy hét neogranormon tette helyre. A felső néhány lap alatt nagyon nedvesnek éreztem. Rossmannos törlőkendőre váltottam egy hónapja, és azóta nem kiütéses a posija. Vajon a nedvességtől volt, vagy szimplán a pampers-t nem bírta?
2010. nov. 22. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet a Pampersre érzékeny, de a nedvesség is. Mindig meg kell várni, míg megszárad a popsija, szellőztetni, és utána teszed rá a pelust.
2010. nov. 22. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nem a popsitörlő, hanem a márkás krém okozta a kiütést. Nekünk a Sudocream hozta helyre, azóta azt használjuk és nem volt gond.

De a nedvesség nem lehet nagy gond szerintem, mivel akkor a pisit sem szívná be rendesen a pelenka és attól is lehetne kiütése. Valószínűleg valami olyan anyagot tartalmazott az előző popsitörlő, amit nem bírt a popsija.

2010. nov. 22. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A hugom mindenféle krémet próbált a kisfiának és legegyszerűbb V-ös (ötös) kenőcs vált be a rendkívül érzékeny bőrének.

Valószínűleg van olyan hatóanyag az említett kendőben,ami a babádnak nem jó.

2010. nov. 22. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a Neogranormon vált be akkor szerintem mindig azt kellene használni. A nedves környezet is okozhat kiütést, sőt még gombás fertőzész is. Mindíg várd meg míg megszárad a popsija. Szerintem felejtsd el a pamperst....nálunk sem volt jó, sőt még a johnson's sem.

A Dm-es törlőkendők is jók...nekünk a zöld és a kék jött be.

Amúgy Neoranormonosat használunk ha van valahol akciós akkor bevásárolok belőle 1-2 kartonnal.

2010. nov. 22. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges h a pamperst nem bírja.Ennek a törlőkendőnek csak az ára minőségi,amúgy szerintem nagyon gagyi,főként maga kendő minősége.
2010. nov. 22. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!