Meddig fog sírni fürdetésnél a kisfiam?
Figyelt kérdés
Szombaton mult 4 hetes. Eddig 2 alkalommal nem sírt a fürcsinél. Sajnálom fürdetni vinni, annyira bömböl.2009. jan. 13. 22:50
1/9 anonim 

válasza:

Szia! Az én babám most 4 hónapos, már nagyjából bírja a fürdést de nem mondanám, hogy szereti. Kb. 2 hónapos koráig mindig sírt. Aztán én áttértem arra, hogy minden másnap fürdetem és így kevésbé volt rossz és az ekcémája is elmúlt. Persze a kis fenekét minden kakilás után lemostam és ha nem volt akkor is minden nap lemostam azért azt kell. Remélem tudtam segíteni. Kitartás.
2/9 anonim 

válasza:

Az én lányom kb 5 hetes korától nem sír, de akkor sem élvezte, csak nézett komolyan. Most 7 hetes, de fürdés után még mindig nagyon sír.
3/9 anonim 

válasza:

szia!nem hideg a viz? az en picim is sirt, es 4 het telt el mire rajottem, hogy hideg neki a viz, amit eloirnak. Olyan 38 fokosan szereti, azota nem sir. Jah es a kezed se legyen hideg, amikor megfogod a picit a pancsihoz.
4/9 anonim 

válasza:

Nálunk meg túl meleg volt a 37 fokos víz a kicsinek :-)))
5/9 anonim 

válasza:

Mi ugy fürdetünk hogy én fürdetem apa meg fogja a kezét és igy nem fél,biztonságot ad neki apa ujja,de a türcsénél ő is szokott kicsit sírni!
6/9 anonim 

válasza:

A mi babánk 3 hónapos koráig sírt. Már akkor elkezdte, mikor a fürdőszobaajtóhoz értünk...
Aztán elkezdtük masszírozni a talpát, s így tettük a vízbe. Ezzel elvontuk a figyelmét, majd rájött, hogy nem is olyan rossz fürdeni. Ma már nem lehet kivenni a kádból.
7 hónapos.
7/9 anonim 

válasza:

Mi nem változtattunk a víz hőfokán, egyszer csak egyik napról a másikra már nem sírt - ez 9 hetesen volt. Most 14 hetes és 2 hete már élvezi a fürdést, nagyokat csapkod a lábával és a kezével, közben meg mosolyog. Én is nagyon vártam, hogy a sírós időszak véget érjen a fürdésnél, és most nagyon élvezem a picivel együtt a fürdetéseket! :)
8/9 anonim 

válasza:

szia, a mi babánk is sírt, aztán pár nap alatt rájöttem, hogy nem a meleg vizet szereti, hanem az éppen langyosat mint én. Valahogy logikussá vált, hogy nem lehet előírni ki milyet szeret. Apja mindig azt mondja a fürdővizére: "pingvinek kifelé, jön BEndegúz pancsizni"
9/9 anonim 

válasza:

Szia! Anya adott nekem egy jó tanácsot a fürcsire! Azt a bady-t, amit levettél róla nyomd a kezébe. Ebbe kapaszkodva biztonság érzete lesz, és nem fog félni. Hamar megszokja a fürdetést. Az én kisfiam is így szerette meg. Azóta ha fürdésre kerül a sor, már nagyokat kacarászik vetkőzés közben, imádja a ráhangolódást. olajozást, cirógatást, puszilgatást az elején.Mikor magamhoz ölelem, és rakom bele a vízbe, hatalmasokat kacarászik, a vízben imád lenni. Már hasra fordulva is szeret. Ha tehetné szerintem egész nap vízban hancúrozna.:) Az mondjuk biztos, hogy ha már maga tud ülni olyan 6-7 hó körül, akkor már nem fog félni, mert tud majd kapaszkodni a fürdőkád oldalán..:) Sok sikert a fürcsihez! Egy 6 hónapos kisfiú anyukáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!