Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány fokon mossátok az újszülö...

Hány fokon mossátok az újszülött ruhákat?

Figyelt kérdés
újakat illetve használtakat?
2010. nov. 22. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először mostam akkor 40fokon.Utána én mindig kézzel mostam őket.
2010. nov. 22. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:

40 fokon vagy ami a ruhába volt írva

Vasalni vasalok és ugyanazzal a mosóporral mosok mint magunknak.

22 hónapos és 4 hetes fiúk anyukája

2010. nov. 22. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 60 fokon mosok, egy-két színesebb, vagy kötött dolgot mosok 40-en. A mosógépemen van külön program csecsemő-gyermekruháknak, azon mosok. és tomi gél, ill. sensitive öblítőt használok (silan v. coccolino). mindent vasalok.
2010. nov. 22. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
40 fokon babamosószerrel és Chicco babaöblítővel. Soha sem vasaltam a ruhákat, csak a textilpelusokat.
2010. nov. 22. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Színesek 40 fok,fehérek 60 fok.

Azt a mosószert használtam amit nekünk(Ariel v. Tide)6 hónapos koráig Bip Hypoallergén öblítőt használtam mindenki ruhájára.

kb.1 hónapig mostam külön a ruháit,de mivel fél program sem telt meg így leszoktam róla és az alsóneműkkel(zokni kivéve),pólókkal,itthoni rucikkal együtt mostam.

Sosem vasaltam.

Semmi baja a bőrének.(2 éves már)

2010. nov. 22. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz nekem még nem született meg a pici, most péntekre vagyok kiírva, de a fehér Persil-el mosok 40 fokon, úgy, hogy pár csepp Grapefruitmag kivonatot cseppentek a mosószer mellé, ez fertőtlenít :D még az anyukám mondta :D.

Sensitive öblítőt használok és vasalom is a ruhát. De majd meglátjuk, hogy mennyire fogom majd ezt megtenni a kicsi megszületése után :D

2010. nov. 23. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!