Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz ha a 7 hónapos kislányom...

Rossz ha a 7 hónapos kislányom még mindig 1 szobában alszik velünk? Meddig kell megoldani, hogy megszokja, hogy külön szobába alszik?

Figyelt kérdés
Sajnos még nem tudom megoldani a külön szobát a csajszinak,pedig nagyon jó lenne már!Ez a válság nem jött jól nem tudunk lakást venni és sajnos még a szülőknél kell meghúznunk magunkat. :(
2009. jan. 13. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
egyáltalán nem rossz. az én gyerekem még kb 1 évig velünk fog lakni, pedig üresen áll a szobácskája. neki is nyugalom ha hallja a légzésünket, pláne nekem, mikor hallgatom az övét:))
2009. jan. 13. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem nem baj, hogy veled alszik még, nekünk pedig még nem volt pénzünk neki szobát építeni és már 1 éves. Biztos jobb lenne külön, de ő pl olyan rossz alvó, hogy 1-2 óránként felsírdogál és lehet könnyebb is hogy mellette vagyok, mint egy másik szobából átrohangálni mindig... A szüleim azt mondták, hogy én annó 3 éves koromban kértem, hogy másik szobában aludhassak, addig megnyugtatott, hogy alhattam velük. Nem értem miért olyan fontos, hogy külön szeparálják a babájukat mostanában. Bár ha lenne még egy szobánk én is tuti külön altatnám. Viszont az is lehet majd csak ha oviba megy akkor kerül külön tőlünk. Ki tudja mi a jobb...
2009. jan. 13. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Még ha több szobátok lenne is, egy ennyi idős babának a ti szobátokban a legjobb. Őt is megnyugtatja az anyja közelsége, meg te sem idegeskedsz azon, hogy mi történik vele távol tőled. A természetben is minden élőlénynél az anya együtt alszik a kicsinyekkel, az emberi önzés találmánya, hogy szeparáljuk el a gyereket.
2009. jan. 13. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Azért gondoltam,hogy jobb lenne külön,mert lehet,hogy néha mi keltjük fel(az apukája sokat dolgozik és néha hulla fáradt és horkol.)Jó lenne néha filmet nézni de a nagy fény és kicsit hangosak az efektek akkor nyüszögni szokott(van amikor nem zavarja,de az ritka!).Ja és jót tenne 1 kis romantikázás a férjemmel de ahhoz kéne 1 külön lakás.

köszi még1szer a válaszokat!!!!

2009. jan. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!