7 hós fiam csak a gyümölccsel édesített főzeléket eszi meg. Mit tegyek, hogy egye a normál főzit is?
aki lepontozott, vállalja már fel, és írja meg, hogy miért!?
Amiket megírtam, mindet eheti egy 7 hónapos gyerek. Még sót is, sóra minden élő szervezetnek szüksége van, még akkor is ha sokaknak nem tetszik!! Remélem a lepontozók só nélkül meg fűszerek nélkül esznek mindent, ha már ilyen ügyesen megtalálják a piros kezet...
Köszi a válaszokat!
Pedig teszek bele húst is, ill egy pici sót is. Nekem is gyanús, hogy az édes ízt szereti nagyon, dehát azért kellene a sósat is ennie most már.
Csak egy hónapja kezdtük el a hozzátáplálást, azért nem akartam nagy léptekben haladni, de valószínűleg megpróbálom a sajtot, hát az bejön. Rántást még nem szívesen adnék, de a babérlevél és kapor mehet már.
Köszi a tippeket, azért várom még a hasonló cipőben járó anyukák válaszát.
Nekünk volt egy másfél hónapos időszak, amikor egyszerűen sehogy sem ette meg a főzelékeket, pedig előtte ízlett neki. 7-8 hónapos korban újra próbálkoztam. Babérlevelet, petrezselymet, és igenis,sót is tettem bele. De szereti a bazsalikomot, tárkonyt is, persze nagyon kis mennyiségben. Volt hogy egy pár szem vegetát is belefőztem és ízlett neki.
Próbáld meg szép lassan kivonni a gyümölcsöt, minden nap kevesebbet tegyél bele, aztán egy hét után hagyd el. Nekünk ez működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!