5 hos babamnak nem egyforma a koponyaja ket oldala, bal oldalon egy kicsit laposabb, masnak is van ilyen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 16:46
1/4 anonim válasza:
Nekem 2 hónapos a kislányom és nagyon szeret a feje jobb oldalán aludni hanyatt,és ezért az a fele laposabb.Azt mondta a doki hogy majd helyre jön és ahogy idösebb lesz úg y fog aludni is a másik oldalon.Én is aggódok ezen eleget! Ha tudsz valamit akkor majd irj erröl! köszi
2/4 anonim válasza:
Sziasztok! Igaz nekem még nincs saját gyermekem, de segédkeztem három kisgyerek felnevelésében is :) (öcsém,unokaöccs,unokahúg)... egyikőjüknek sem volt szimmetrikus a feje,egyiknek egyik oldalt volt lapos, másiknak hátul, a harmadiknak megint máshol...tényleg attól függ, a fejének melyik oldalán fekszik többet...még lágyabb a kis koponyájuk, azért deformálódik ilyen könnyen, de helyre fog jönni, ahogy megerősödik,keményedik majd :)
3/4 anonim válasza:
A kisfiamnak nem, de nekem annál inkább laposabb volt a jobb felem születésemkor. Anyukám elmondása szerint, így születtem, ezen az oldalamon feküdtem a méhében. Az orvos azt mondta majd alakul, esetleg el is tünik... Nálam némileg megmaradt. Azóta is a jobb oldalamon szeretek aludni:) Ha anyukám ezt nem meséli el soha észre nem veszem, hogy pici különbség még mindig van a 2 oldal között. Tulajdonképpen egyáltalán nem látszik, csak ha nagyon részletesen tapogatom a fejem. Tehát ennyire jelentéktelen dolog, ne aggódj rajta.
Minden jót!
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,megnyugodtam.
2009. jan. 13. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!