Holnap még odaadhatom neki?
Figyelt kérdés
Ma kiolvasztottam a sütőtököt, de nem volt időm összeturmixolni így bébiételt kapott délelőtt. Előbb leturmixoltam kis üvegbe tettem és be a hűtőbe. Holnap délelőtt megeheti még? Nem lesz tőle baja? Csak azért kérdem mert fagyasztott volt egyébként is... Köszönöm a segítségeteket!2010. nov. 21. 17:48
1/6 anonim válasza:
Több hasonló kérdés is volt már, megoszlanak a vélemények. Én ilyen szempontból besz@ri vagyok, nem adnám oda.
2/6 anonim válasza:
persze, nyugodtan adhatod neki, én szoktam. de a 2. nap már nem.
3/6 anonim válasza:
Attól főgg, hogy amikor megült és kihűlt, azonnal fagyasztottad-e és a kiolvasztás a hűtőben ment-e. Ha mindkettő válasz igen, akkor nyugodtan odaadhatod.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt időm régi kérdésekben keresgetni mert a kislányom itt játszik mellettem. Köszönöm, akkor én azt hiszem holnap meglátom de. milyen lesz, majd megkóstolom de sztem odaadom. Sütés után egyből fagyasztva volt, igaz olvasztani nem hűtőben olvadt de a kamrában, nem a melegen...
2010. nov. 21. 18:14
5/6 anonim válasza:
Így odaadhatod, de gondolom, előtte úgyis megkóstolod :)
6/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy meg! De így nyugodtabb vagyok... Köszike :)
2010. nov. 21. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!