Mennyi időt van fent a 4 hó körüli babátok nappal?
Figyelt kérdés
mi délelött alszunk 2 órát utána 3 körül megint 1 másfél...és este is van hogy kaja előtt elalszik,ez nem baj?2009. jan. 13. 15:32
1/5 anonim 

válasza:

Dehogy baj:)
Az én lányom is a reggeli hami után visszalszik még 1-2 órára.Majd minden hami után egy kicsit szuzizik.A tied meg egyben lehúzza amit a lányom részletekben:)
ja 4 hós a babám.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor jo már kezdtem izgulni,h kevesebbet kéne már
2009. jan. 13. 15:44
3/5 anonim 

válasza:

Nem, van amelyik baba többet van amelyik kevesebbett vagy egyáltalán nem alszik napközben.Mi azért a jobbik csoportba tartozunk:)
4/5 anonim 

válasza:

Dehogy baj, örülj:-)
Lányomnak ilyentájt kezdett beállni, hogy délelőtt aludt fél órát, 14 körül fél órát és még 17-19 között fél órát.
6 hó után fordult elő, hogy délután aludt 1-1,5 néha 2 órát, de ez őrült ritka, még mindig fél órákat alszik. Pedig örülnék, ha beállna a 2 órás alvás:-) Akkor legalább tudnék valamit csinálni mellette itthon:-)
5/5 anonim 

válasza:

Szia! Az én kicsi fiam (3,5 hós)reggel 7 körül ébred 9-9.30 kor szundít fél órát 3/4 órát. Du. 14 körül elalszik és átlag 3 órát alszik, van amikor ugy ébresztem fel 17.30kor. Este is már 19 kor elalszik és ébredés nélkül alszik reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!