Mennyi lemondással jár egy baba?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 12:01
11/13 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönöm, nagyon tanúlságos volt egytől egyig!
2010. nov. 21. 14:53
12/13 anonim válasza:
Hát én úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy a régi életem nyílegyenesen száguld az ellenkező irányba én meg ott állok és integetek neki, hogy pá-pá...
13/13 anonim válasza:
Igen,rengeteg lemondással.Nekem egy gyerekem van,de sokszor elgondolkodok azon,vajon hová tűnt a régi életem??Vállalkozásom volt/virágkötő vagyok/,ezerrel pörögtem,árut hoztam,rendeléseket teljesítettem,emberek között voltam.Viszont egy-egy nagy hajtás közben sokszor eszembe jutott,:itt vagyok 30 évesen,és mikor lesz gyerekem,ha most nem hagyom abba a bizniszt?Hát abbahagytam,és lett egy csodás,egészséges lánykám,aki a nap 24 órájában igénybe vesz.Bevallom hiányzik a munka,és sokszor jó ha apa,vagy a nagyi vigyáz rá/bár egy kezemen meg tudnám számolni,mikor foglalkozott vele a nagyi utoljára./De amikor elalszik egy fárasztó,hisztis nap után,amikor már minden energiámat leszívta/15 hós/,csak állok a kiságya mellett,és nézem,milyen csodás:)),és arra gondolok,hogy nem volt kár feladni érte a virágüzletemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!