Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik, Ti hogy bírjátok ki,...

Anyucik, Ti hogy bírjátok ki, hogy ne puszilgassátok, ölelgessétek folyamatosan a babátokat?

Figyelt kérdés
babám már egy éves és eltol magától mikor játék közben megzavarom egy kis szeretgetéssel :D de egyszerűen nem bírom ki, olyan édes :)
2010. nov. 21. 12:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
15:38: mi az a "duri-duri"? :))))
2010. dec. 2. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy...állandóan puszilgatom, mert egyszerűen lehetetlen ellenállni és nem is akarok! :)
2010. dec. 2. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

imádom és puszilgatom. De ő is igényli sokszor hozzámbújik, (ilyenkor mindig megkérdezik idegenek, hogy álmos?) és most már ő is ad puszit a maga módján.

Járunk babauszásra, ahova néha anyukám is elkisér minket. Meg is állapította a többi baba összesen nem kap annyi puszit mint amennyit én adok a lányomnak!

2010. dec. 2. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.2.5 éves,de még mindig elolvadok,ha ránézek...ölelgetem,puszilgatom,"nyaggatom".Ő is imádja,és sokszor jön,ha neki támad hozzá kedve.
2010. dec. 2. 17:42
 15/20 kisnita ***** válasza:

A duri-duri egy játék amit még a szüleim tanítottak nekem mikor kicsi voltam és nagyon szerettem. (több ilyen régi játék is van amit tőlük tanultam pl: "bezserézés")

Így van:

Én is pisze, te is pisze(az orrodat a babád orrához érinted) a két pisze vesszen össze! duri-duri, duri-duri! (homlokadat a baba homlokához érinted mint amikor a kis bikák verekszenek) És ezután szoktam homlokon puszilni:)

Rövid, de szerintem olyan aranyos :)

2010. dec. 2. 19:01
 16/20 A kérdező kommentje:
ez tényleg nagyon aranyos!!! :))) azt hiszem mi is bevezetjük ;D
2010. dec. 2. 21:37
 17/20 anonim ***** válasza:
sehogy! Puszilgatom, ölelgetem, amikor csak eszembe jut! 1 éves, ő is élvezi még!:)
2010. dec. 2. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem állom meg, ha úgy érzem meg kell puszilnom, hát megpuszilom:D

Ilyenkor gyakran az jár a fejemben, hogy addig pusziljam, míg engedi,ha már nagyobb lesz nem biztos, hogy hagyja:)

2010. dec. 2. 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Sehogy nem bírom megállni. Már ő is eltol, azt tiszteletben tartom olyankor nem zaklatom és próbálok picike puszikat adni azt nem utálja annyira. De van mikor elkap a hév és hancurozunk egy pusziért. Olyankor mindig nevet és szalad :)De már 2 éves és már ő is jön és ölel és bújik, néha még puszilgat is. Szóval annyira jó hogy megtérül a szeretet hogy az elmondhatatlan :)
2010. dec. 3. 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem birom ki en sem pedig mar 17 honapos nagylegeny :)

Epp ma sirtam-nevettem,hogy Mikulas bulin voltunk es egy 3 ev koruli lanykaval egesz este kezenfogva jarkaltak es nem is akart odajonni hozzam pedig neha olyan aranyosan nevetett,hogy megtudtam volna nyafarni egy kicsit:)))

Most mar neha eltol magatol de azert osszesegeben meg jon es odabujik. Sot puszit is ad. Nah annal finomabb nincs is a vilagon :)))

NoErTi

2010. dec. 3. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!