Anyucik, Ti hogy bírjátok ki, hogy ne puszilgassátok, ölelgessétek folyamatosan a babátokat?
imádom és puszilgatom. De ő is igényli sokszor hozzámbújik, (ilyenkor mindig megkérdezik idegenek, hogy álmos?) és most már ő is ad puszit a maga módján.
Járunk babauszásra, ahova néha anyukám is elkisér minket. Meg is állapította a többi baba összesen nem kap annyi puszit mint amennyit én adok a lányomnak!
A duri-duri egy játék amit még a szüleim tanítottak nekem mikor kicsi voltam és nagyon szerettem. (több ilyen régi játék is van amit tőlük tanultam pl: "bezserézés")
Így van:
Én is pisze, te is pisze(az orrodat a babád orrához érinted) a két pisze vesszen össze! duri-duri, duri-duri! (homlokadat a baba homlokához érinted mint amikor a kis bikák verekszenek) És ezután szoktam homlokon puszilni:)
Rövid, de szerintem olyan aranyos :)
Nem állom meg, ha úgy érzem meg kell puszilnom, hát megpuszilom:D
Ilyenkor gyakran az jár a fejemben, hogy addig pusziljam, míg engedi,ha már nagyobb lesz nem biztos, hogy hagyja:)
Nem birom ki en sem pedig mar 17 honapos nagylegeny :)
Epp ma sirtam-nevettem,hogy Mikulas bulin voltunk es egy 3 ev koruli lanykaval egesz este kezenfogva jarkaltak es nem is akart odajonni hozzam pedig neha olyan aranyosan nevetett,hogy megtudtam volna nyafarni egy kicsit:)))
Most mar neha eltol magatol de azert osszesegeben meg jon es odabujik. Sot puszit is ad. Nah annal finomabb nincs is a vilagon :)))
NoErTi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!