Önuralommal. Nem kell egy picit állandóan ölelgetni,puszilgatni. Ők sem szeretik,ahogy a tiéd sem. Egy kisbaba még 3-4 évesen is nagyon édes tud lenni. Akkor már mérges is lehet érte.
2010. nov. 21. 12:05
2/20 anonim válasza:
sehogy:) mindig puszilgatom!
2010. nov. 21. 12:21
3/20 anonim válasza:
Nem bírom ki.És még ő is rászokott:)Sokszor feláll, odamegy apához, vagy hozzám, nyom pár puszit és megy vissza játszani.Meg kell zabálni.
2010. nov. 21. 12:54
4/20 anonim válasza:
Én is rengeteget nyúzom, szeretgetem, 23 hónapos. Egész nap mondogatom neki, hogy szeretem, és a testvérei is sokat szeretgetik őt. Nem mindig viszonozza, de most már sűrűbben osztja a puszikat:)
2010. nov. 21. 13:55
5/20 anonim válasza:
Sehogy :)) Folyton puszilgatom és Ő is minket :) Imádom az illatát, csak úgy beleszagolni a kis nyakába. Egyszer valahol olvastam hogy olyan ez mint a szerelem. Akkor nevettem rajta, pedig így van...
2010. nov. 21. 14:38
6/20 anonim válasza:
Minden nap elmondom neki mennyire szeretem (így: MONDTAM MÁR MA HOGY SZERETLEK? SZERETLEK!),és persze jól megölelgetem,puszilgatom:)Pedig sokszor kihoz a sodromból:)(15 hónapos)
2010. nov. 21. 15:17
7/20 anonim válasza:
Nehezen :D
Az enyém még nincs 10 hónapos, így nem tol el magától, hanem örül neki :)
Annyira édes! Pont ma gondoltam erre, hogy nem értem azokat a anyákat, akik nem a pénz hiánya miatt mennek vissza dolgozni a gyerkőc 2 éves kora előtt.... Én nem tudnám itthon hagyni a mamára csak azért hogy a munkahelyemen billegessem a fenekemet, hogy hűdefontosvagyok....
Össze kell őket puszilgatni! Én általában felemelem, megölelem, és megmondom neki, hogy apát megy anyát az ujja köré csavarta, és nagyon szeretjük :)
2010. dec. 2. 15:22
8/20 kisnita válasza:
Én sem tudom megállni. XD Annyira édes meg olyan szép, olyan kis baba szagú hát hogy is tudnám megállni??? A párom ritkán rám is szokott szólni, hogy ne nyomorgasd már azt a gyereket, inkább engem! XD
Amúgy szereti ha szeretgetem és hagyja is. Akkor a legédesebb amikor már álmos és bújik, jajj meg tudnám zabálni:) Imádom!!
A pici ujjacskáit is szoktam puszilgatni meg mikor durizunk mindig megpuszilom a fejecskéjét, már nyomja oda minden duri-duri után :) A talpacskáját is puszilgatom, a párom meg viccelődik, hogy anya még a büdös lábad is szereti kisfiam :D
2010. dec. 2. 15:38
9/20 anonim válasza:
Hát eszemben sincs visszafogni magam. Gondolom ennek is köszönhető, hogy ő is olyan ki bújós lett.:))
2010. dec. 2. 15:42
10/20 anonim válasza:
Annyit puszilgatom ahányszor elkap az inger! :D Nem zavarja 15 hós fiú!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!