Hozzátápláló anyukák! Mit tegyek, hogy a babám széklete lágyabb legyen?
2 hete kezdtük a főzeléket, krupmli-sütőtök-olivaolaj verziónál járunk és sajna nyúlbogyókat kakil szegény babókám. Mit tegyek rendszeresen, hogy ne legyen ilyen? Most du is fogok adni neki gyümölcsöt, csak az a bajom, hogy az almát csak banánnal eszi meg, az meg szintén fogja a pocit! Milyen gyümit adjak neki, hogy segítsen? körte, HIPP ivólevek?
köszike! (6 hónaposak múltunk)
A kamillatea (akár filteres, akár granulátumos) lágyít rajta.
Gyümölcsből a barack az, ami nem fogja.
Az én lányomnál a sárgabarack meghozta az eredményt (bár nálunk -el ne kopogjam- soha nem volt probléma)...attól nagyon sokat kakilt.
Remélem hamar rendeződik a helyzet!
Szia!
Ivólevekből paradicsomlé, sárgabarack, ezek nagyon jól lazítják. Nekem az a gond, hogy vízen és anyatejen kívül más folyadék nem kell neki. Az alma+őszibarack is jól lazít, vagy ami még bevált az a kecskemétiből a paradicsomos burgonya hallal. Ezeket szoktam alkalmazni ha gond van. Ha nem segít semmi akkor 3 nap után kúp. De erre csak ritkán kerül sor, az ételekkel sokat lehet elérni. Sok szerencsét. 8,5 hós kisfiú anyukája
Én FLP-s aloe vara activatort adok neki, és nincs gond.
Én az almájába szoktam tenni gyümölcslét, őszibarack vagy sárgabaracklét. És néha adok neki üveges gyümit szintén őszi vagy sárgabarackot.
Sokan mondják, hogy a sütőtök is hashajtó, megpróbálhatod azt is.
Én még tornáztatni szoktam sokat ilyenkor, együtt nyomunk:-)
És adj neki sok folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!