Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, aki kint altatjátok...

Anyukák, aki kint altatjátok a babátokat, hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Egyre hidegebb az idő. 10 hós lányom idebenn nem hajlandó aludni, csak kinn. Így a babakocsit a teraszajtó elé rakom, ajtót nyitva hagyom, de a szobában nem tudok maradni, mert hideg van. Sőt, most már az egész lakás lehűl ettől, de zárt ajtó mögül nem hallom meg. Ti hogyan csináljátok?
2010. nov. 21. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Kislanyom ketszer alszik kint nappal. A babakocsi aljat kibeleltem egy baranyborrel,plusz van neki jo meleg tollu halozsakja, igy biztos nem fazik.A teraszon alszik es van bebiorunk, igy meghallom ha sir.
2010. nov. 21. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát szépen lassan lehet,hogy ideje lenne megtanítani a kiságyába altatni!Neked is könnyebb lenne!!Mit csinálsz vele télen majd a mínuszokba??Álítólag nagyon kemény tél lesz!
2010. nov. 21. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha kitennél mellé egy bébiőrt? Úgy hallanád és az ajtót is be tudnád zárni.
2010. nov. 21. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hagyd nyitva résnyire.
2010. nov. 21. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk üveges a teraszajtó, így látom őt. Nem kell nyitva hagynom. Addig olyan elfoglaltságot választok (pl.vasalok) amit tudok a teraszajtó közelében végezni. Amúgy a babaőr tényleg jó ötlet, ruházz be rá, olcsóbban kijössz, mint minden nap újra felfűteni a lakást.
2010. nov. 21. 23:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kaptunk egy bébiőrt, de olyan, amit be kell dugni konnektorba, kint pedig nincs konnektor.

Régen gyönyörűen aludt a kiságyában (éjszaka nincs is probléma) de volt egy időszak amikor elkezdett nem aludni nap közben. A dolog odáig fajult, hogy ordított,ha csak a kiságy közelébe mentem vele. Az sem volt jó ha lefeküdtem vele az én ágyamba, mindenképpen föl akart térdelni, állni, mozogni. Pedig már olyan fáradt volt hogy még. Végül meguntam a dolgot, és kint tologatva altattam el. Azt megszokta, már ásítozik is 10kor és du 4kor, de ha nem rakom ki, továbbra sem hajlandó aludni.

2010. nov. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!