Kinek milyen ünnepen született a babája? (már akinek ünnepen született) Karácsony, szilveszter, valaki rokon szülrtésnapján/névnapján stb?
Hogyan ünneplitek?
Bocs hogy bénán írtam ki a kérdést, de máshogy nem engedte.
Anyukám-lányom (jan.22.)
Fiam-nővérem(okt.16.)
Férjem(okt.23.)
Én(ápr.4)Az én gyerekkoromban még ünnep volt.
Apukám(dec.24).
Az anyukámat és a lányomat mindig egyforma virággal lepem meg.Apukám már nehezebb.Névnap,karácsony,szülinap egyszerre.
A legjobb barátnőm születésnapján :)
Pedig 1 héttel későbbre voltam kiírva.
Bocsi, hogy eddig nem írtam.
Anyukamék hazassági évforduloján nagynéném születésnapja.
Ugyan ennak a nagynénemnek a házass agi évfordulóján a névnapom.
A lányának a házassági evforduloján a születésnapom.A férje egynapon született anyukammal es hugommal.
A noverem es ferjem ugyan azon ev ugyan azon honap ugyan azon napján születtek.
A lányom Bálint napon született.Férjem keresztapukája Bálint és unokatesója is Bálint :D
Azt hiszem jól megkavartuk :D
Kisfiaim március 15-én születtek, pedig férjem névnapjára voltam kiírva (ami sajnos nagymamám halálának első évfordulója)
A szülinapomon, 19-én jöttünk haza a kórházból.
Első házassági évfordulónkon kereszteltük őket(jó, ez választható dátum)
Még érdekesség: a névnapomon tudtam meg, hogy ketten vannak (első ultrahangon nem mondták), és férjem születésnapján mozdult meg először az egyik babám (aki őrá hasonlít)
Egyik kicsim Gergely, a névnapja "hivatalosan" március 12, a másik kicsim Dávid, az ő névnapja december 30.
Bocsi,lemaradt de tettem fel 1 hasonló kérdést, elég sok választ kaptam rá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!