Milyen "heppje" van gyermekednek? Szerintem nagyon viccesek tudnak lenni, nevessünk egy jót!
Szerintem minden gyerek tud olyan zsémbes, házsártos lenni, mint egy öregember. Az én 14 hónapos kisfiamnak például az a mániája, hogy ha eszik joghurtot, pudingot, valami ilyesmit, akkor addig piszkál, míg le nem szedem teljesen a tetejét. Az nem jó, hogy felnyitom a pudingot, neeeem, teljesen le kell szedni. A másik heppje az, hogy az ajtókat be kell csukni. Legyen az szekrény, szoba, vagy akármilyen ajtó, annak becsukva kell lenni.
A barátnőm 2 éves kisfia pedig notorius kézmosó. Egyszerűen utálja, ha koszos a keze, azonnal le kell törölni, meg kell mosni. A másik pedig: állandóan rendet rak, és szinte rosszul van, ha kupi van, azonnal meg is jegyzi: kupi van, vagy mondja, ha valahol koszt lát, hogy pisok...
A Ti gyermekeitek miben mániákus?
Az én kisfiam 22 hónapos és nagy szopis.De csak akkor tud önfeledten belefeledkezni ha közben macerálhatja a könyökömet.Ha kimegyünk az udvarra és szopizni akar nem mindig szoktunk bejönni,és akkor le kell venni a kabátot felhúzni a pulcsim ujját. Van amikor napközbe is odaszalad megsimizi egy kicsit és már megy is tovább.
Egyébként az ő kezét is mindig meg kell mosni nem szereti ha piszkos .
Kisfiam 11 hónapos, 1 hónapja nem szopik, csak nyugtatásra 'használja'. De esténként fürdetéskor feláll a kádban, kihámozza a cicimet a hálóingből, és rácuppan. Nagy komoly képpel slukkol, én meg alig bírom nevetés nélkül!
A szerkényeket ő is csukja, az ajtókat csukja és püföli, de más igazán nincs. Talán majd ha picit nagyobb lesz.
Egyébként nagyon jókat írtatok, és baromi jó maga az ötlet is!
Szia!
Másfél éves lányomnak a mániája, hogy minden ajtó be legyen csukva. Ha egyik helységből átmegy a másikba, behajtja az ajtót. Még akkor is, ha épp én vagy apa megy ki, utánunk is becsukja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!