Miért nyújtogatja a nyelvét?
Figyelt kérdés
lányom 10 hós és álandóan kint lóg a nyelve a szájából, pedig nem mutattam neki ilyet. Persze igy a nyála is jobban csorog, mert jön a felső foga. Ezért lehet, vagy valami más baja van? Ja ezt csak 2 napja csinálja.2009. jan. 13. 11:09
1/2 anonim 

válasza:

az enyém 7 hós és a múlt héten ez volt a műsor... nyelv ki, fel, még kijjebb... én nem kérdezem miért, tetszik neki.
teljesen normális, hogy amit felfedez, pl. hoyg van nyelve, azt próbálgatja, nem kell mutatni, akkor is rájön, mit lehet csinálni. baja nincs nyugi.
2/2 anonim 

válasza:

Kisfiam is ezt csinálja, neki is felül jön a foga. Szerintem viszket az inye és így próbálja kicsit enyhíteni a viszketést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!