Milyen csizmát veszel járni még nem tudó nagylábú babádnak?
1 éves lesz decemberben, még nem jár. Viszont télre valami kellene a lábára. Elég nagy baba, 87cm és 22es lába van. A bátyjától örökölt talpas overall már nem jó rá. A babacsizmák szintén nem jók az ő lábára, a 22es csizmák pedig széltében óriásiak a lábára. Elég magas a rüsztje is, ami miatt szintén nem találtam még a lábára meleg csizmát.
Itt nincs sok cipőbolt, vidéken élünk. Kínai, tesco és deichmann, de még nem láttam a lábára valót.
Ha tudtok linkelni, megköszönöm!
Szia!
Nézz körül az aukciós oldalakon.
Én is ott vettem a szintén 1 évesemnek, bár neki még csak 19-20-as a lába, de voltak sokkal nagyobbak is.
Ez a mamusz, meg 2 zokni, meg 2 harisnya meg stb.. nekem nem jön be. A puhatalpú bélelt csizmákról szintén ez a véleményem. Nekem még a bélelt csizmában is fázik a lábam séta közben, hát még neki hogy fázhatna.
Én azért akarok csizmát venni, hogy ne fázzon a lába. Az, hogy még nem jár, egy dolog. Ha járna, persze normális, elsőlépés bakancsot kapna, de így nem adnék ki többezer ft-ot szuper csizmáért. Na, remélem érthető.
Nem hiszen, hogy fazna a laba ugy, ahogy az elozo leirta. Igaz nem mozgatja a labacskait, de nem is a foldon van a laba,mint neked, hanem kb 50 cm-re a foldtol, labzsakban, betakarva. (Ha nem esernyos kocsiban van mar)
Persze vegyel nyugodtan csizmat, ha te azt szeretnel. Vateran, tesz-veszen nezz korul, le is merik neked, ha kell.
Szia!
Bocsi, de akkor én félreértettem valamit!
Szóval rendes csizmát szeretnél a babád lábára vagy ún. kocsicsizmát?
Én az utóbbira írtam, hogy aukciós oldalon lehet jó áron találni, mert úgy értelmeztem, hogy azt keresel, de akkor bocsi!
Járni nem tudó gyerekre felesleges rendes cipőt adni, pont ezért vannak a kocsicipők. Télen meg úgyis be van még takarva vagy lábzsák van rajta.
Ha vennél neki rendes csizmát, azt valószínűleg már ki is nőné, mire annyira megtanulna járni, hogy utcán is mehessen.
Volt kocsicsizmánk, de kinőtte. 22-es méretben nem is találtam:) Meg amúgy sem vagyok ennek a híve. Én nem takarom be pluszban, egyik gyereket sem takargattam télen.
Járni az idei télen biztos nem fog tudni, úgyhogy tényleg csak a melegen tartás lenne a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!