Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 és fél hónapos lányom még...

6 és fél hónapos lányom még nem fordult át a hasára. Nagyon próbálkozik, de nem megy neki. ha egy kicsit meglököm, vagy a kezét megfogom, akkor megy neki. csak mostmár elvárja, hogy segítsek neki, Mit tegyek segítsek vagy ne?

Figyelt kérdés
A játékok egyszerüen nem érdeklik,ugyhogy játékkal nem tudom csalogatni.
2009. jan. 13. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Engedd kicsit próbálkozni, aztán viszont segíts, mielőtt sírna. Napról-napra jobban megy majd és egyre kevesebbet kell segítened. Aztán majd egyszer csak észreveszi, hogy megy ez neki egyedül is. Nagyon büszke lesz magára!:-)

5 és fél hós kislány anyukája (nálunk is így volt)

2009. jan. 13. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is ugyanez volt a bajom a fiammal, nem akart hasra fordulni. Onnan hátra ment, de nem szeretett hason feküdni, ezért nem nagyon erőltette meg magát..

Én nem játékkal jártam sikerrel, hanem talán egy kulcscsomóval? Azt hiszem az volt. A lényeg, hogy valami, ami nagyon nem baba kezébe való. Próbáld ki, hogy mikor háton van, akkor a feje fölött megcsörgetsz valami csillogó, fémes dolgot (pl kulcscsomó :) ), de úgy, hogy azért valamennyire benne legyen a látóterében. Remélem sikerül.

Ha nem akar, akkor keresned kell egy gyógytornászt, mert akkor lehet, hogy izomletapadása van. Én is begyűjtöttem anno egy telefonszámot, mert későinek éreztem a fordulást. De a módszerem után rájöttünk, hogy nincs ennek a gyereknek semmi baja a lustaságon kívül :)

Sok sikert, ha sikerült, azért írd meg ;)

Enci

2009. jan. 13. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen hagyd hogy ő maga jöjjön rá.
2009. jan. 13. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:
már látta doki,azt mondta semmi baja,csak lusti,amugy köszi a gyors válaszokat,remélem nensoká írok,minden jót !
2009. jan. 13. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este megfordult,és azóta is csinálja!
2009. jan. 15. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! A kulcscsomós vagyok, na tessék! Csak lusta volt a kisasszony! :) Gratula! :)
2009. jan. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!