1 éves a babám, még nem jött meg a menstruácóm. Szerintetek ez normális? Még este-hajnalban szopizik, de már csak pár kortyot.
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 11:10
1/8 anonim válasza:
húgomnak sem jött még meg, az ő fia augusztusban volt 1 éves.
2/8 anonim válasza:
Nekem se jött meg 1,5 évig,de én örültem neki és eszembe se jutott hogy ez nem normális :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Csak a rokonságban mindenkinek megjött még javában szoptatás alatt,aztán a fülembe tették a bogarat.A fiam meg már alig szopik.Akkor nem agyalok tovább rajta!Köszi mégegyszer!
2010. nov. 20. 11:30
4/8 anonim válasza:
A barátnőm kisfia is most lett 1 éves, ő is még éjszaka szopizik egy kicsit. Aztán tegnap előtt vett egy tesztet mert furán érezte magát. Pozitív lett. A nőgyogyi szerint 19 hetes terhes. jó mi? Szegény teljesen kiakadt...( az az érdekes h nem is látszik rajta. szülés után nagyon lefogyott, most h már tudjuk látjuk rajta, ha nagyon megerőltetjük magunkat) Csak azért írtam le mert ilyen is van:)
5/8 anonim válasza:
Védekezés mellett az utolsó eset nem áll fenn.
Szerintem egyébként normális.
6/8 anonim válasza:
Első gyerkőc 2 éves volt a második 4 hós mikor megjött.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Azáliát szedek,úgyhogy a tesó nem valószínű.Látom nagy eltérések vannak (4 hónap,2év).Annyira nem várom,hogy megjöjjön én sem,csak egyszer majd szeretnénk egy kistesót is!Köszi mindnyájatoknak!
2010. nov. 21. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!