A Jó éjszakát tejpépből mennyit adjak a babámnak?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos, fél hónapja már csak tápszeres, és most vezetném be a pépet, mert úgy néz ki a tápszer már kevés neki. Estére szeretném adni.2009. jan. 12. 20:42
1/6 anonim 

válasza:

először ebédre add neki, keveset, aztán ha nincs baja tőle, akkor mehet vacsira. a doboz/üveg adagolása alapján add neki, az általában elég a kicsiknek
2/6 anonim 

válasza:

Szia!
Az öcsém, már régóta 4 hónapos kora óta eszi. Én elsőnek is és mindig estére adom neki, és nem lett tőle semmi baja.
Kap még valami más fajta pépet is?
Ha igen akkor semmi baj, nm lesz belőle. Ha csak pl.: az egyik pép 4 hónapostól van a másik meg 6-tól...
Szóval nyugodtan adhatsz neki, legalább is ez az én véleményem.
Az öcsémnek adtam rendes adagot, pl.: kicsivel kisebb volt akkor 100-150 ml, mostmár 200-250 ml megeszik, de már kanállal több mint 8 hónapja :D
Üdv. Edina
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!Más tejpépet még nem eszik, csak almát, meg ma kezdtük a krumplit.:-)
2009. jan. 12. 20:58
4/6 anonim 

válasza:

Én is 4 hós korától adom neki-most 8 hós-és este kezdtem én is.Semmi baja nem volt tőle.Már elsőre is azt a mennyiséget kapta,amit a tápszerből is megevett(kb.150 ml)Több ízű 4 hós kortól adható is van,nem kell feltétlenül a jó éjszakát tejpép,a többi is elég tápláló.A Milupa vaníliást szinte minden baba szereti.A Humananak,Hippnek is vannak 4 hótól adható pépei.2 gyerekes anyuka
5/6 anonim 

válasza:

nem csak az allergia, vagy a hasfájás miatt írtam a keveset és a nem esti adagolást először, hanem ha visszabukná esetleg, ami előfordulhat egy új íztől vagy ételtől... és ez álmában kicsit zűrös is lehet...
6/6 anonim 

válasza:

Én az első 3 napban ebédre adtam (pocifájás miatt) és cak utána vacsira. 1. nap csak a dobozon feltüntetett adag negyedét, másnap a felét, harmadnap már egy egész adagot.
Imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!