Lehet ilyenkor valahol öszibarackot venni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 20:37
1/7 anonim 

válasza:

Szia!
Én kis üveges Kecskeméti őszbarackot szoktam venni és finom a kislányom is szereti! :)
Boldog babázást :)
2/7 anonim 

válasza:

Ha azt veszed,nézd meg,h van e benne hozzáadott cukor(sajnos a legtöbb kecskeméti babakajában van).A Hipp,és az Univer termékekben nincs."Friss" barackot nem érdemes venni,drága,se íze,se bűze,és ezek kényszerérett gyümölcsök,ami nem biztos,h jót tesz a pici pocijának.2 gyerekes anyuka
3/7 anonim 

válasza:

Én negyedelt fagyasztott őszibarackot vettem az Intersparba, de a CBA-ban is lehet kapni.
4/7 anonim 

válasza:

Az első válaszoló vagyok:
hát a cukor ami szerintem benne van nagyon minimális lehet és inkább kevés cukor legyen tartósításért mint a többiben ki tudja mivel tartósítják.Mert mással nem állna el ilyen sokáig.
A fagyasztottnak se lehet sok íze szerintem,de te tudod melyiket veszed a babának.Én csak segíteni akartam.
5/7 anonim 

válasza:

Frisset nem fogsz kapni sehol. A fagyasztott szerintem nem jó ízű. Én is Kecskemétit veszek, amit szintén a HIPP forgalmaz csak éppen valamivel olcsóbb.
6/7 anonim 

válasza:

Én üveges bébiételben veszem.
Egyedül a kecskeméti csinál szóló őszibarit, de az cukrozott, ezért az univer alma-őszibarackját szoktam venni.
szerintem is a tartósítás miatt van benne a cukor, biztos nem véletlen, hogy az egyetlen őszi pont cukros
7/7 anonim 

válasza:

A kecskemétinek NEM csak az őszibarackja cukrozott,hanem szinte az összes gyümölcse.És igen,a Hippet is ők gyártják,mégsem uaz az összetevője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!