Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ilyenkor valahol öszibar...

Lehet ilyenkor valahol öszibarackot venni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kis üveges Kecskeméti őszbarackot szoktam venni és finom a kislányom is szereti! :)

Boldog babázást :)

2009. jan. 12. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt veszed,nézd meg,h van e benne hozzáadott cukor(sajnos a legtöbb kecskeméti babakajában van).A Hipp,és az Univer termékekben nincs."Friss" barackot nem érdemes venni,drága,se íze,se bűze,és ezek kényszerérett gyümölcsök,ami nem biztos,h jót tesz a pici pocijának.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 12. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én negyedelt fagyasztott őszibarackot vettem az Intersparba, de a CBA-ban is lehet kapni.
2009. jan. 12. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok:

hát a cukor ami szerintem benne van nagyon minimális lehet és inkább kevés cukor legyen tartósításért mint a többiben ki tudja mivel tartósítják.Mert mással nem állna el ilyen sokáig.

A fagyasztottnak se lehet sok íze szerintem,de te tudod melyiket veszed a babának.Én csak segíteni akartam.

2009. jan. 12. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Frisset nem fogsz kapni sehol. A fagyasztott szerintem nem jó ízű. Én is Kecskemétit veszek, amit szintén a HIPP forgalmaz csak éppen valamivel olcsóbb.
2009. jan. 12. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Én üveges bébiételben veszem.

Egyedül a kecskeméti csinál szóló őszibarit, de az cukrozott, ezért az univer alma-őszibarackját szoktam venni.

szerintem is a tartósítás miatt van benne a cukor, biztos nem véletlen, hogy az egyetlen őszi pont cukros

2009. jan. 12. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A kecskemétinek NEM csak az őszibarackja cukrozott,hanem szinte az összes gyümölcse.És igen,a Hippet is ők gyártják,mégsem uaz az összetevője.
2009. jan. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!