Tényleg jót tesz a baba bőrének ha belepisil a
fürdővízbe?
Figyelt kérdés
Ok h nem öntjük ki a vizet,de h még ez kifejezetten jó is neki?Tudja vki h miért?
2010. nov. 19. 14:54
1/9 anonim válasza:
Hogy jó-e nem tudom, de azt igen, hogy a vizelet steril normál esetben (csak akkor nem, ha valami húgyúti fertőzés miatt baktériumok vannak benne). Különben sok külföldi és magyar "sztár" ezt használja bőrápolásra...
2010. nov. 19. 14:59
2/9 anonim válasza:
Ez olyasmi divatbaromság lehet, minthogy néhány színésznő a saját pisijével kenegeti az arcát. Miért kéne bármi is a baba bőrének? Szép és finom a bőre minden butaság nélkül is.
2010. nov. 19. 15:00
3/9 anonim válasza:
Szia! Én még ezt nem hallottam, de őszintén szólva hülyeségnek tartom mert úgysem tudod megakadályozni hogy belepisiljen :) Biztos volt aki hirtelen analizálta a pisi fürdővizét a gyerekének :)
2010. nov. 19. 15:00
4/9 anonim válasza:
Ezt még nem hallottam.
De régebben a Fókuszban volt egy riport, hogy valaki még meg is issza, mert egészséges... Hát én már azt elég furának véltem:)
Nálunk a pici majdnem mindig belepisil a vízbe, nem tudom, hogy jót tesz e neki.
2010. nov. 19. 15:01
5/9 anonim válasza:
Hát erről az jut eszembe hogy van aki lóspermával kenegeti az arcát és tényleg azt hiszi hogy majd ettől nem éri el a 60-at.
2010. nov. 19. 15:01
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó, lehet tényleg nem éri el a 60-at, az IQ teszten:D
2010. nov. 19. 15:05
7/9 anonim válasza:
egyes bőrbetegségekre a népi gyógyászat szerint pisivel kell kezelni a beteg területet
2010. nov. 19. 15:09
8/9 anonim válasza:
Magas az ásványianyag-tartalma, és steril.
Nem hiszek benne, hogy kifejezetten hasznos lenne, de de nem is ártalmas. Akár meg is ihatná, semmi baja nem lenne tőle.
2010. nov. 19. 15:56
9/9 anonim válasza:
Ez nem divatbaromság. Fertőtlenítő és gyógyulást elősegítő hatása van. A falun élő dédnagyapám mindig azt mondta, ha elvágtam a kezem vagy felhorzsoltam a lábam, hogy köpjek rá, aztán a pisimmel kenjem be, mert akkor gyorsabban összeforr és nem fertőtlenítődik el. Igaza volt.
Lehet, hogy gusztustalannak tűnik, de én még ma is szoktam így "kezelni", ha olyan helyzetben vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!