Mindenkinek van pénze 100e Ftos babakocsira?
Nekünk nincs.
Mi örököltük a babakocsinkat,és nagyon örülünk neki így, használtan is, de ha venni kell (esetleg következő gyereknél ...), akkor sem fogok egy vagyont adni érte, az biztos.
Nekem sincs!
Mi kaptuk ajándékba anyukáméktól,ök is használtan vették,és nagyon jó állapotban volt!
Mi egy három részes pierre cardent választottunk, 75 ezer, de mózes, autós ülés (0-6 hóig) és sportkocsi egyben. Az anyósomék vették meg nekünk, ők mondták meg a maximumot,amit kifizetnek, és ez belefért.
Jó is volt, az autósülést a mai napig használjuk (10 hós a lányom) de nagy nehéz dög, és mostanában buszozom, tehát beszereztünk használtam egy könnyű kis sportkocsit, ezt pedig meghirdetem 40 ezerért, mert alapvetően jó kocsi, de már nem erre van igényünk. Valaki hozzájut egy szép, márkás kocsihoz szinte fél áron, nekem meg jó a kis noname kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!