Anyósotok, hogy viselkedik a babátokkal? Az én történetem bővebben lent.
Nem mondanám modernnek, csak érdektelen mindenki felé. A saját problémáival van elfoglalva, és mindenkinek azzal kellene törődni.
A saját lányát sem látogatta meg a kórházban, pedig mindkét alkalommal (egy éven belül) nagyon komoly dologgal kellett vinni sürgősen.
Hát igen, bár gondolhattam volna, hogy ez lesz.
Csak én naívan azt hittem, hogy majd az unoka kicsit kibillenti a mindennapokból és megáll örülni ezeknek a pillanatoknak.
Kedveseim, én mindkét végletet nagyon sajnálom!
Náunk anyósomé fixen a csütörtöki nap "láthatásra" (apósom már sajnos nem él). Ilyenkor 3 körül jön, és kb 8-ig marad. Én mindent ilyenkorra időzítek (bevásárlás, pedikűr, fodrász stb.). A fiam fél 4 körül ébred, én akkor lelépek, ő szépen pelenkázza, megeteti, és utána játszik vele, amíg én megjövök. Nekem bőven elég az a 2-3 óra hogy kikapcsoljak, feltöltődjek, a fiam is kibír már ennyit (igaz, ő már 11 hós), ha a férjem hamarabb hazaér, ő is csatlakozik pl. vásárolni, így kettesben is vagyunk.
Nem mondom, az elején kicsit döcögősein indult, az alig pár hetes babával is órákig akart játszani, aki ezt nem bírta, de beszélt vele a férjem, és azóta nincs gond.
Bárcsak az én anyósom lenne ilyen! :( Az enyém a közvetlen szomszédunk, csak egy kapu választ el tőle, kopogás nélkül jön, mintha a mi házunk az övé lenne. Ott tartunk, h. éjjel nappal zárjuk a lakásunkat, ha otthon is vagyunk, mert csak ilyenkor tud kopogni. Mindenbe, de mindenbe beleszól, okoskodik, és már nem bírom. A párom előző házasságát tönkre tette, szétmarta őket, és nem érdekelte,h. az unokáját viszi az ex messzire. Őt csak a kicsi fiacskája érdekelte,.h neki majd így jobb lesz.:(
Most engem szekál, engem idegesít, engem tesz tönkre, és olyan sunyi módon csinálja,h. a párom észre sem veszi ezeket. Nagyon imádja, elfogult az anyjával. Sokszor azt érzem,h. jobban szereti őt mint engem. Nekem még nem született meg a babám, 33 hetes vagyok, de lelkileg teljesen felkészültem a leges legrosszabbra. Elhiszem, h. a te végleted sem jó, de hidd el az én végletem sokkal de sokkal rosszabb mint a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!