Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4hós babám tejfölös pörkölts...

A 4hós babám tejfölös pörköltszaftot evett! Lesz valamilyen baja? Milyen tüneteket keressek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit azért jobban feltuningoltad magad,mint ahogyan kellett volna.Apukád balesetét nem érzem egyenrangúnak ezzel az esettel,a babád közel sem volt életveszélyben.A pofont brutális és agresszív gyógymódnak tartom,akkor már inkább egy pohár hideg víz,még inkább pszichiáter és nyugtató.Jobbulást,és ne aggódj.
2010. nov. 18. 23:23
 32/40 A kérdező kommentje:

Már megnyugodtam...

Tényleg annyira hálás vagytok nektek. Mindenkinek. Küldöm is a zöld kezeket amilyen gyorsan csak bírom. Köszönöm hogy segítettetek. Ezer áldás mindenkinek!!!! Komolyan

2010. nov. 18. 23:36
 33/40 anonim ***** válasza:
47%
mi van akkor ha megijedsz és egyedül vagy otthon a gyerekkel? órákig nézi az őrjöngésed amíg haza nem ér valaki?
2010. nov. 19. 08:32
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁÁÁÁÁÁ már a pörköltszaft is gyanús volt, de ez a pofozós pszichoterápia...röhögnöm kell. Kiváncsi lennék a kérdező eddigi kérdéseire, tuti azok is a hihetetlen kategória. Vannak olyan személyiségzavaros emberek, akik kitalálnak mindenfélét, csk hogy figyeljenek rájuk. Két pánikroham között van időd ide irogatni, mi? Amúgy én tuti nem a gép előtt ülök, ha a babám hány.
2010. nov. 19. 08:51
 35/40 anonim ***** válasza:
50%
Javaslom hogy sürgősen keress fel egy pszichiátert. Ha ilyen apróságon így kiborulsz, mi lesz egy valódi veszélyhelyzetnél? Örjöngeni fogsz a gyerek meg majd csinál amit tud? Jó orvos tud segíteni. Lehet hogy van egy kis szülés utáni depressziód is-jobb ha most kezdik el kezelni. Addig is szedj Sedatif PC-t, az homeopátiás nyugtató szer.
2010. nov. 19. 08:56
 36/40 anonim ***** válasza:
75%
Áldás, pofon, pörköltszaft? Jó a sztori! :-)))))))))
2010. nov. 19. 10:33
 37/40 anonim ***** válasza:
76%

NA, ez mekkora ökörség hogy kéri a gyerek, meg nézi.

Az én babám a sörös dobozért is nyúl, adjak neki egy kicsit? de hát úgy nézi...

2010. nov. 19. 12:06
 38/40 anonim ***** válasza:
50%

Ne hari kedves kérdező, de ha igaz ez a krónikus pánikroham, akkor még anyósod felügyelete alatt is nagyob biztonságban van a gyerek, mert ő legalább "egészséges".

Voltak pánikrohammal küzködő ismerősök, sőt rokonok is, de az a fajta bocs. nyílt színű jelenetrendezés, amit leírtál, egyikre se volt jellemző, ez a pofonos dolog meg elképesztő.Anno hogy fogod majd a gyerekednek elmagyarázni, hogy apu jót akart, azért ütött meg?

Én nem tenném ki a gyeremekemet ilyesminek, és sürgősen kikezeltetném magam ebből a betegségből, mert veszélyezeted a kiskorú gyereked testi épségét is ezáltal.Nem lehet, hogy szülés utáni depressziód van, nem pánikrohamaid?A kettő nem ugyanaz.

2010. nov. 19. 12:15
 39/40 anonim ***** válasza:
24%
Fura egy család vagytok:))))
2010. nov. 19. 14:55
 40/40 anonim ***** válasza:
Már bánom, hogy elhittem a sztorit... Ha mégis igaz, akkor remélem, a gyereked minél hamarabb biztonságba kerül...
2010. nov. 19. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!