A 4hós babám tejfölös pörköltszaftot evett! Lesz valamilyen baja? Milyen tüneteket keressek?
Már megnyugodtam...
Tényleg annyira hálás vagytok nektek. Mindenkinek. Küldöm is a zöld kezeket amilyen gyorsan csak bírom. Köszönöm hogy segítettetek. Ezer áldás mindenkinek!!!! Komolyan
NA, ez mekkora ökörség hogy kéri a gyerek, meg nézi.
Az én babám a sörös dobozért is nyúl, adjak neki egy kicsit? de hát úgy nézi...
Ne hari kedves kérdező, de ha igaz ez a krónikus pánikroham, akkor még anyósod felügyelete alatt is nagyob biztonságban van a gyerek, mert ő legalább "egészséges".
Voltak pánikrohammal küzködő ismerősök, sőt rokonok is, de az a fajta bocs. nyílt színű jelenetrendezés, amit leírtál, egyikre se volt jellemző, ez a pofonos dolog meg elképesztő.Anno hogy fogod majd a gyerekednek elmagyarázni, hogy apu jót akart, azért ütött meg?
Én nem tenném ki a gyeremekemet ilyesminek, és sürgősen kikezeltetném magam ebből a betegségből, mert veszélyezeted a kiskorú gyereked testi épségét is ezáltal.Nem lehet, hogy szülés utáni depressziód van, nem pánikrohamaid?A kettő nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!