A 4hós babám tejfölös pörköltszaftot evett! Lesz valamilyen baja? Milyen tüneteket keressek?
Nem ő a mellei formájáért aggódott.
Amúgy már túl vagyok a pánikon, mert a babó sírás közben(csikart a hasa... :'( ) kihányta, rám a szőnyegre az ágyra.
A férjem nem mert elmenni dolgozni, nehogy még egy rámjöjjön, de elzavartam. Még mindíg ég az arcom a pofontól.
Köszönöm a válaszokat. Olyan rendesek vagytok, hogy megnyugtattatok. Ez tényleg sokat jelent nekem. Rettegek, hogy a lányomnak olyan élete legyen, mint az enyém.
milyen pofontól?
ha kihányta, akkor biztos jobb már a gyomrának. anyósoddal komolyan beszélgess el.
"Még mindíg ég az arcom a pofontól."
Milyen pofon? :O
Pofontól???? Ki adta?
Ha kihányta, akkor az a legjobb, ami történhetett, tényleg igaz, hogy később jelentkezik az allergia, nem véletlen a rengeteg allergiás ember manapság. Reméljük, mind kihányta, és nem lesz még szegénynek gyomorrontása is miatta. Anyósnak gratula, remek ember lehet.
Most már ne aggódj, a nehezén túl vagytok, az aggódástól meg nem lesz jobb semmi.
Ha pánikrohamom van, nem tudok magamról, csak bőgök mint egy anyjavesztett gyerek és gyakran síkítozok. Most is síkítottam szerintem, mert ég a torkom is. Párom kevert le, kettőt is, és hálás is vagyok neki, mert más nem használ. Szegényem most hívott és még mindíg bocsánatot kér érte.
Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baja a kicsinek. Leginkább attól félek, hogy neki is diétázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!