Mit tehetek? Tegnapelőtt megjött a menzeszem, lehet, hogy más ízű a tej?
Figyelt kérdés
Az 5 hónapos kislányom nem akar szopcsizni, eddig semmi baj nem volt. Nem fog elapadni a tejem?2009. jan. 12. 17:52
1/3 anonim válasza:
amikor nekem először megjött kb. 3 hónapos volt a kisfiam, akkor a védőnő mindjárt azt kérdezte, hogy úgyanúgy szopizik e a babám mint előtte, mert ilyenkor állítólag más íze van a tejcsinek. Nálunk hála égnek nem volt gond...
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor rosszabb a minősége, ezért annyiszor kéne etetni, ahányszor csak akar. De ha el sem fogadja, akkor meg jó lenne lefejned, hogy ne gyulladjon be a melled, vagy apadjon el a tejed. Kitartás!
3/3 anonim válasza:
Igaz, nem saját tapasztalatból írom, mert nekem lassan 8 hónapos a babám, de még nem jött meg. Itt olvastam egy korábbi hasonló kérdésre adott válaszban, hogy ilyenkor érdemes fokhagymát enni, mert attól olyan ízű lesz a tej, amit a menzesz ellenére is szeretnek a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!