Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka, hogy 14hós...

Mi lehet az oka, hogy 14hós kisfiam tegnap és tegnapelőtt is lázas volt? Az orra nem folyik, nem tüsszög, nem köhög.

Figyelt kérdés
A déli alvásból mindkét nap sírva és sokkal hamarabb kelt,mint szokott.Ezután jött a láz,amit egyszeri lázcsillapítással meg tudtam szüntetni.A fogai nagyon lassan bujnak ki, eddig is láttam,hogy "folyamatban van" a fogzás, de nem volt emiatt láza sosem.Fogzással egyidőben általában hetekig tartó orrfolyás volt a jellemző.Ötlet vkinek?
2010. dec. 13. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd fel a háziorvost!Lehet akár egy fertőzés is azok általában lázzal kezdődnek, ne haragudj nem akarlak megijeszteni! Én mindenképpen felhívnám az a biztos!

Minden jót!

2010. dec. 13. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Talan el kene vinni az orvoshoz csak o tudja megmondani mi a baja.Lehet torokgyulladasa van nezd meg a torkat ha birod.
2010. dec. 13. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Fogzástól semmi kép nem lehet lázas.Tényleg doki, legfeljebb megnyugtat hogy nincs baja.

Volt nekünk is minden ok nélkül láza, de az csak este felszökött reggelre semmi.

Viszont volt olyan is hogy lázas volt, nem köhögött, nem folyt az orra és mégis garatgyulladása volt.

2010. dec. 13. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!