Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vegyek ételmelegítőt?

Vegyek ételmelegítőt?

Figyelt kérdés
Kezd aktuális lenni a hozzátáplálás.Nem tudom,hogy ételmelegítőt vegyek-e.Autózni is szoktunk elég gyakran több száz km-t is.Most még jó,hogy szoptatok ,de mi lesz ha már nem?Otthonra kell vagy csak az autóba,vagy mindkettőre?
2009. jan. 12. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,

Én nem vettem.

Itthon melegvízben melegítettem, vagy legtöbbször frissen főztem.

Mi is utazunk sokat, mert párom szülei Miskolcon laknak és látogatjuk őket rendszeresen.

Autóban amíg kicsi volt és még a mai napig is cicil(t) és utána alszik.

17 hónapos a csajszink.

2009. jan. 12. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. Mi vettünk. Itthonra olyat amit konnektorba kell dugni (Aventes). Jol nézd meg, én pl nemigen tudtam használni.Nállunk nagyon kemény a víz és mindig tiszta vizkö volt. Na meg a kajának kellett 2-3perc mire megmelegedett. Igy gyorsaság miatt inkább a mikrót használtuk.

Autóba is vettünk. Olyat ami a szivargyújtóba dugható (no name, talán 2500Ft volt). Jó, csak az is piszok lassan melegít, szóval észen kell lenni és időben el kell kezdeni melegíteni vele a kaját. Ha hűtőtáskábol vettem ki a tápszert akkor akár 10percig is melegítette. Én szerettem az autósat ennek ellenére, mert mi is sokat megyünk.

2009. jan. 12. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

szia

nekünk van-kölcsön kaptuk-sosem használtam.itthon nem szükséges-ha pedig kocsival mentek,bármelyik benzinkútnál örömmel megmelegitik.nekünk sosem volt gondunk.apa kávézott-baba meg addig ebédelt

2009. jan. 13. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!