Vegyek ételmelegítőt?

szia,
Én nem vettem.
Itthon melegvízben melegítettem, vagy legtöbbször frissen főztem.
Mi is utazunk sokat, mert párom szülei Miskolcon laknak és látogatjuk őket rendszeresen.
Autóban amíg kicsi volt és még a mai napig is cicil(t) és utána alszik.
17 hónapos a csajszink.

Szia. Mi vettünk. Itthonra olyat amit konnektorba kell dugni (Aventes). Jol nézd meg, én pl nemigen tudtam használni.Nállunk nagyon kemény a víz és mindig tiszta vizkö volt. Na meg a kajának kellett 2-3perc mire megmelegedett. Igy gyorsaság miatt inkább a mikrót használtuk.
Autóba is vettünk. Olyat ami a szivargyújtóba dugható (no name, talán 2500Ft volt). Jó, csak az is piszok lassan melegít, szóval észen kell lenni és időben el kell kezdeni melegíteni vele a kaját. Ha hűtőtáskábol vettem ki a tápszert akkor akár 10percig is melegítette. Én szerettem az autósat ennek ellenére, mert mi is sokat megyünk.

szia
nekünk van-kölcsön kaptuk-sosem használtam.itthon nem szükséges-ha pedig kocsival mentek,bármelyik benzinkútnál örömmel megmelegitik.nekünk sosem volt gondunk.apa kávézott-baba meg addig ebédelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!