Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kórházból hazaérkező baba 4-5...

Kórházból hazaérkező baba 4-5 napos. Szopáson kívül kell e más folyadék, tea, cukros víz stb? Van aki javasolja, van aki azt mondja, hogy a tej az folyadék és nem szükséges más.

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én görcsoldó teát adtam, cukor nélkül, de kevés ideig, amig tényleg kánikula volt.(augusztus). aztán csak szopizott
2010. nov. 18. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Kelleni nem kell neki, ez TÉNY. Hogy adsz-e neki, azt meg te döntöd el...
2010. nov. 18. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Most miért lett lepontozva az, aki azt vallja, hogy babának kell folyadék az anyatejen kívül?????? Tiszta nevetséges egy-két ember :S Én meg pontozzam le azt aki nem ad neki semmi mást?
2010. nov. 18. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem adtam. Pontosabban próbáltam 2-3szor, de nem fogadta el. Görcsoldó teát egy két kanállal beleerőszakoltam,de szó szerint kihányta. A cicin kívül semmit nem fogadott el. Még a cumitól is öklendezett.A legnagyobb kánikulában született a kisfiam, de szerencsére rengeteg tejem volt. Nehezen is indult fél éves korában a hozzátáplálás, de aztán szénem megszokta. Talán egy kicsit baba függő is ez a kérdés.
2010. nov. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!