Kórházból hazaérkező baba 4-5 napos. Szopáson kívül kell e más folyadék, tea, cukros víz stb? Van aki javasolja, van aki azt mondja, hogy a tej az folyadék és nem szükséges más.
csak gondolj bele: te kibírnád, ha csak tejet ihatnál, és mást ne, ami a szomjadat oltja pl. vizet? azt hiszem, ebben benne van a válasz.
persze mindjárt jönnek a fanatikusok, akik szerint a víz méreg és babának inni adni halálos bűn.
Én csak amikor elkezdtük a hozzátáplálást, akkor adtam neki vizet. Kb. akkoriban kezdődött a nyár is, akkor sűrűbben kínáltam a vízzel.
A hasfájós korszakában kipróbáltuk a bébiteát, de nem használt, ezen kívül én nem adtam neki akkoriban mást neki.
Az anyatej szerintem is mindent tartalmaz, ami egy pici babának szükséges. Ha megnézed, az elején vizesebb állagú tej jön, majd utána sűrűbb, laktatóbb.
Adj neki !!!
Én is benyaltam ezt a sok hülyeséget amit itt olvastam ,hogy csak szopizzon ! Aztán amikor aceton szagú volt a lehelete a kevés folyadéktól ,akkor vakaródzhattam ,hogy egyáltalán miből adjak neki inni ,mert nem is ismerte a cumit ! Adj neki inni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!