Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tanácsolsz? Kaphat tejpórt...

Mit tanácsolsz? Kaphat tejpórt, vagy fejjek ki tejet ugy 2 étkezésre? (kb 200gr-ot szokott enni egy egy étkezéskor ) ezzel elmehet a tejem is, ugye? árt ha most tejport kap anytej után?

Figyelt kérdés
15 hetes a kislányom. csak anyatejet kap. egy hét múlva lesz olyan nap (akár több is egy héten, kb 2 hónapig) amikor nem tudok vele lenni több órán át. igy szoptatni sem.
2010. nov. 18. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ha tudsz, akkor fejjél neki előre, az a legjobb.

De hogy megmaradjon a tejed, akkor is le kéne fejjed a cickót, mikor nem tudod szoptatni, mert akkor valóban csökkenni fog a mennyisége...

Remélem a tejpor alatt a tápszert érted, és nem a sima tejport?????

Amúgy irigylésre méltó a tejmennyiséged ....:-) szuper!!!

Nekem reggel jön le 120 körül, majd ahogy halad a nap egyre kevesebb, össz-vissz 6-7 dl van 1 nap...

Bocsi, ez nem tartozott ide...:-)

szia

2010. nov. 18. 19:04
 2/9 A kérdező kommentje:
hááát...ebben nem vagyok otthon...mi a különbség tejpor-tápszer között? bocs ha hülye kérdés...
2010. nov. 18. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha van ra lehetoseged, akkor fejd le a tejet, fagyaszd le. Ha egesz nap nem szopizik, akkor lehetoleg fejd le a tejet szoptatasi idoben, ha nem tudod akkor sincs baj, de elso etetes utan fejd ki a cicit, aztan a masodiknal a masikat.

A lanyom 10 hetes, ossze-vissza eszik, ha utazunk, akkor elofordul, hogy 6-7 orat alszik, ejszakat is vegigalussza, de nem apad el a tejem az osszevissza etetestol.

2010. nov. 18. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát a sima tejpor totál tehéntejből van, ami allergiát okozhat a babánál, semmiképp ne adj neki szerintem. A tápszerből ki van vonva az allergiát okozó tejfehérje, legalábbis úgy tudom.

lemész a dokihoz, és ír fel neked tápszert, mondjuk nem olcsó,kb 2ezer ft, de ha csak napi 1-2 étkezésre kell, akkor ki is tart neked erre a 2 hónapra, amíg kell.

2010. nov. 18. 19:21
 5/9 A kérdező kommentje:
ok.köszi.
2010. nov. 18. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:

nem a "rendes" tejporra gondol, hanem tápszerre. valószínűleg Erdélyi vagy szlovákiai az anyuka, ott mondják így a tápszert.

kérdésre válaszolva: fejd le előre a tejet és kapja azt.

2010. nov. 18. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
tapszerrel legy ovatos, ha felbontod 3 heten belu hasznald fel
2010. nov. 18. 20:00
 8/9 A kérdező kommentje:
igen, erdélyi vagyok:) köszi a válaszokat!
2010. nov. 18. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:

ja, jó, Én nem tudtam, de így már érthető. Azért jobb volt, hogy konkrétan letisztáztuk. :-)

Minden jót Nektek!

2010. nov. 19. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!