Mit tanácsolsz? Kaphat tejpórt, vagy fejjek ki tejet ugy 2 étkezésre? (kb 200gr-ot szokott enni egy egy étkezéskor ) ezzel elmehet a tejem is, ugye? árt ha most tejport kap anytej után?
Hát ha tudsz, akkor fejjél neki előre, az a legjobb.
De hogy megmaradjon a tejed, akkor is le kéne fejjed a cickót, mikor nem tudod szoptatni, mert akkor valóban csökkenni fog a mennyisége...
Remélem a tejpor alatt a tápszert érted, és nem a sima tejport?????
Amúgy irigylésre méltó a tejmennyiséged ....:-) szuper!!!
Nekem reggel jön le 120 körül, majd ahogy halad a nap egyre kevesebb, össz-vissz 6-7 dl van 1 nap...
Bocsi, ez nem tartozott ide...:-)
szia
Ha van ra lehetoseged, akkor fejd le a tejet, fagyaszd le. Ha egesz nap nem szopizik, akkor lehetoleg fejd le a tejet szoptatasi idoben, ha nem tudod akkor sincs baj, de elso etetes utan fejd ki a cicit, aztan a masodiknal a masikat.
A lanyom 10 hetes, ossze-vissza eszik, ha utazunk, akkor elofordul, hogy 6-7 orat alszik, ejszakat is vegigalussza, de nem apad el a tejem az osszevissza etetestol.
Hát a sima tejpor totál tehéntejből van, ami allergiát okozhat a babánál, semmiképp ne adj neki szerintem. A tápszerből ki van vonva az allergiát okozó tejfehérje, legalábbis úgy tudom.
lemész a dokihoz, és ír fel neked tápszert, mondjuk nem olcsó,kb 2ezer ft, de ha csak napi 1-2 étkezésre kell, akkor ki is tart neked erre a 2 hónapra, amíg kell.
nem a "rendes" tejporra gondol, hanem tápszerre. valószínűleg Erdélyi vagy szlovákiai az anyuka, ott mondják így a tápszert.
kérdésre válaszolva: fejd le előre a tejet és kapja azt.
ja, jó, Én nem tudtam, de így már érthető. Azért jobb volt, hogy konkrétan letisztáztuk. :-)
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!