3 hónapos tápszeres babátok mennyit eszik egy étkezéskor?
Figyelt kérdés
Az enyém olyan 170-et.De van hogy utána még enne.Adjak neki még?2009. febr. 9. 11:37
1/5 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 3,5 hós ő kb 160 ml eszik,ha kér még adok neki!Ő tudja mennyi kajcsira van szüksége!Szerintem nyugodtan adjál annyit amennyit kér!Üdv:Zsuzska
2/5 anonim válasza:
Szia! A kislányom 15 hetes. Két héttel ezelőttig 5X evett 170-et, azóta délután és este 200-at kér. A védőnő szerint 3 hónapos kor körül növekedési ugrás van, ilyenkor többet esznek a babák. Ha kér, adjál neki, esetleg büfiztesd meg közben többször is, ne terhelje meg hirtelen a gyomrát! Jó babázást!
3/5 anonim válasza:
Szia a kisfiam 12 hetes, 7 kg és 130 ml-t eszik meg egyszerre. Ha éhes még, adok neki, mert ők nem azért kérik, mert ízlik neki, hanem azért, mert szüksége van rá.
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 150 ml-t evett 3 hónaposan.De volt olyan, hogy kért még s a 200 ml is elfogyott. Nyugodtan adj még neki,hiszen ha jóllakna a 170 ml-vel, akkor nem kérne többet.
5/5 anonim válasza:
gndolj bele én milye "bajba" vagyok cicizik és utána még mennyi tápot kér.100ml? 120? v. ha kevéske volt a cicibe hány ml? szaladgálok a tápért. valamikkor meg elég a cici és kiürül, 1-2 óratun meg nyügös na akkor hány ml.táp következik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!