Bármelyik pillanatban szülhetek. Ilyen hideg időben mit adjak a babára ha majd jövünk haza?
Szia, nekem a szülésznőm azt mondta, hogy azért nem kell túlzásba vinni a babó beöltöztetését, hiszen ahogy írtad a kocsi be lesz fűtve, úgyhogy csak odáig kell eljutni vele. Én egy rövid ujjú body-t, egy plüss rugit, zoknit, vékony sapit, vékony kesztyűt, overállt, melegebb sapit és egy pokrócot készítettem. A kocsiba majd a pokróc lekerül róla és talán az overállt is ki lehet bontani.
Könnyű szülést neked!
1 hónapos a babám, ha lemegyünk ezeket adom rá: body, rugi, bélelt naci, bélelt kardigán, overáll, sapka. Ha mínusz van, a szája elé teszek egy textilpelust, hogy ne a mínuszt lélegezze be. Szerintem ne adj rá több ruhát, nem fog megfázni a babád! Tegyél még be egy takarót, amíg a kocsihoz értek, csavard bele, de ha fűtitek a kocsit, ott az már nem kell, és ott már lehúzhatod az overáll cipzárját is!
Könnyű szülést kívánok!!
SZIA,
Ha az overál alá adsz harisnyát, nadrágot, pulóvert, akkor az autóban vedd le róla az overált, mert nagyon bemelegszik.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ugy látom mindenki kb egy véleményen van,megfogadom a tanácsokat!Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!