Mit reggelizik és uzsonnázi naponta a 8 hónapot betöltött babád?
Reggelire még szopi van. Uzsonnát most kezdtem kiegészíteni neki. Eddig az is szopi volt. És pl. jogkurtot kap kekszel, vagy gyümölcsöt.
Ezenkívűl kap már tízorait, ebédet, és elővacsorát is.
De szopizik még nappal 4x éjjel még 2x
Szia!
Az én kislányom ébredéskor szopizik, tízóraira, gabonapépet, zabpépet, vagy daráltkekszet gyümölccsel, néha májkrémes kenyér, vagy margarinos kenyér, ebédre főzelék, vagy abból amit mi eszünk és eheti leturmixolva, ha lusta vagyok főzni, akkor bébikaja gyümölcsöshusis, uzsonna hasonló mint a tízórai, vacsi ált. az ami az ebéd, vagy szendvics, fürdés után pedig szopi.A szendvicset, meg a májkrémes kenyeret stb. katonázva nagyon szépen megeszi, pedig még foga sincsen. 9 hónapos.
tápszer
gyümi/Sinlac/rizspép
főzelék
gyümi/Sinlac/rizspép
tápszer
Már 9,5 hós, de már régóta ez a rendszer. Most vettem már baba pudingot, néha azt kap 10 óraira, vagy uzsira. A fogzás miatt meg vagyunk lőve, sokszor azt sem tudom mit adjak neki, hogy meg is egye.
A lányom volt ilyen éjjelezös.Csak ö ezt késöbb kezdte el.Öt 14 hónaposan szoktattam le a ciciröl.3 éjjel nehéz volt,utána ok,1 hét múlva nem kérte a cicit,de még ébredt.Aztán 18 hós korától átalussza az éjjeleket.Addíg 3 éjszakám volt.
A fiammal most nem tudom mi lesz.A ciciröl még nem szeretném teljesen leválasztani.Gondolom lassan csak áttér ö is arra,hogy átaludjon.Várok még és ha nem megy 10-11 hónaposan ö is éjjelre csak inni kap és babusgatást a vissza alváshoz.Gondolom majd akkor is pár cirkuszolós éjjel után nem fogja ö sem kérni.Majd kiderül.Egyenlöre marad a kialvatlanság,az éjszakázás.
A másik nálunk az,hogy mind két gyermek korán kelö.Reggel 6 kor virítanak,de legkésöbb 1/2 7 kor.....
A fiam gyomrában is óra ketyeg... :D
Ami "robban" is ha nem kap pontosan enni......A fiam rendesen eszik nappal vacsira is,alvás elött szopik,mégis éjjel legalább 3x ébred és csak cicizik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!