Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hós babám nem fordul még...

3 hós babám nem fordul még oldalra, és ha öltöztetem néha sírogat. Szerintetek aggódjak?

Figyelt kérdés
HIába mondogatom a védőnőnek, orvosnak, szerintük minden okés. Két héttel korábban érkezett sürgősségi császárral, mert Hellp szindrómás lettem. Sokáig elhúzódó sárgasága is volt. Lassíthatja ez a fejlődését, vagy én reagálom nagyon túl?
2010. nov. 18. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szinte minden gyerek sír ha öltözteted!Nem fordul oldalra?mármint az oldalára???Mert az nem gáz,majd csinálja.Az enyém is 4 hónapos elmúlt mikor az oldalára fordult!
2010. nov. 18. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy 3 hónapos babának még nem is kell tudni oldalra fordulni! Higgy azoknak, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a babád fejlődését és szóljanak, ha problémát látnak!
2010. nov. 18. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

6hós korukra "kell" átfordulniuk- persze azelőtt oldalazak a kicsik. :-)

Ha szerinted valami nem olyan a babánál, ahogy szerinted jó lenne, mutasd meg a dokidnak, védőnődnek, esetleg ha van rá lehetőséged egy dévényes felmérésre vidd el.

Én fiam 5,5hós, és 2.5hós korától járunk dévényezni, mert nagyon picinek született, és gyorsan nő, ebből kifolyólag nagyon feszes az izomzata. Kerek 5hósan fordult meg.

:-)

2010. nov. 18. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen elvárásod, hogy mit mikor "kell"! Mi sem parancsra tesszük a dolgunk! tudják ők, hogy mikor jött el az idő a következő "lépéshez". Csak csodáld a babád, hogy fedezi fel a világot!
2010. nov. 18. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 hónapos és 1 hete fordult a hasára először. Öltöztetésnél akkor sír ha kimegyünk és az overált adom rá meg a sapit, de a Lidinéni éneklésével meg nyukszik. Találj ki vmi mókás kis dalocskát hátha tetszene neki is.
2010. nov. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!