Ki mit adott az 1 éves babája szülinapjára?
Figyelt kérdés
jan.30.-án lessz 1 éves a lányom.Adjatok valami jó ötletet,hogy a tortánkívül mit kapjon.Ki mit vett??
Nagyon szeret bontani,és nagyon tud örülni ha kap valamit.Fülbevalója van 2,karkötöje van,plüssök vannak,játék is böven.....
Nem tudom,hogy mi legyen.
2009. jan. 12. 15:48
1/5 anonim 

válasza:

Kerti pad a kisfiunk nagyon szeret rajta üldögélni.
csúszda
2/5 anonim 

válasza:

A torta volt a szenzacio nalunk, gondolom mindenkinel. Vegyel a tortajara aranyos figurakat, es tuzijatekot is, biztos tetszene neki. Csomagoljal be neki tobb kisebb meseskonyvet, azt mindig szivesen megnezegetik.
3/5 anonim 

válasza:

Ők még egyáltalán nem értékelik az ajándékokat,sztem szedj össze pár,már meglévő játékot,és mindet csomagold be külön-külön.Hidd el,az újdonság erejével fog hatni.A tortának van értelme,több barátunknál is úgy volt,h a baba kapott egy saját tortát,amivel azt csinált,amit csak akart.2 gyerekes anyuka
4/5 anonim 

válasza:

Vegyél neki pl. babahintát, amit az ajtófélfára lehet felszerelni.
Mi karácsonyra kaptuk a mamáéktól, imádja a kisfiam.
9.5 hónapos volt akkor
5/5 A kérdező kommentje:
Hintán már én is gondolkodtam,mert szeret hintázni.
2009. jan. 12. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!