Betelt a pohár:Anyósom többször mondta már a picurnak ha átjött, hogy szia itt van anya (már kérdést is írtam ide ennek kapcsán)?
Utolsónak megirom, mire gondolt a kérdező, mikor azt irta: villogni akar az unokával.
Nekem anyukám ilyen. A gyerekek nem érdeklik, egyáltalán. Nem látogatja őket, nem foglalkozi velük. Ha jön, akkor velem trécsel, magyarán feltart a dolgomban, a gyerkek meg foglalják le magukat csendben, hogy elmondhassa az élete fontos dolgait. Annyit se kérdez róluk, hogy fapapucs. El nem viszi őket, nyaralni, játszótérre, sehová. Ezt SZÓ SZERINT értsed.
De minden ismerősöm tökéletes nagyinak tartja, hiszen gyakran van nálunk (ugye beugrik 10 percre az ő dolgait elmesélni, aztán húz tovább...), ezért ha bárki kérdezi, hát "az unokák tök jól vannak, képzeld, pont tegnap voltam náluk, bla-bla-bla". Közösségi portálon az összes unoka képe fenn virit ("küldj már át egy képet róluk, nekem nincs egy se..." honnan lenne, nem volt SOHA közös élményük... 5 perc múlva ott virit fenn a kép).
Bárki, aki egy véletlen elszólásból rájön, hogy anyukámnál SOHA nem voltak az unokái nélkülem, nem aludtak ott, nem voltak vele nyaralni, stb (egy városban lakunk) az döbbenten néz rám, ezt nem gondolta volna.
Szóval bizony, van ilyen, hogy VALÓBAN nem érdekli az unoka, de a külvilág felé ez ciki lenne, hiszen ez társadalmi elvárás, ezért el KELL játszani a tökéletes nagymamát, hiszen igy kerek a róla kilakult kép.
Tegnap nem hívott egész nap? Az én anyósom engem soha nem hív fel, még azon a héten sem hívott mikor rohammentővel vittük a gyereket a kórházba mert befulladt. Mindig mi visszük hozzájuk a gyereket, hogy megnézze pedig 30km, de minden héten viszem. Ő soha nem jön.
Mindig beszólogat, okoskodik, de elviselem, mert a férjem édesanyja, és akár milyen is a férjem szereti. Úgyhogy ezt kell szem előtt tartani. Ha szidom akkor sem érek el semmit,mert csak a férjem haragszik meg érte, és anyósom úgysem változik már.
Na én biztos nem állnám meg szó nélkül.
Anyukám eleinte elszólta magát hogy az én nevemen hívta a kislányom, de hogy azt mondja anya...
Anyósom se téveszti el soha,mindig úgy szól hogy gyere a mamához:)
Én megmondanám neki, hogy tudtommal én vagyok az anyja.
Úgyanúgy vagyunk mi is, a világ elött sír, meg a fia elött , hogy elköltöztünk tőle, s nem foglalkozhat vele ,de ha itt van nem birja vele ki 20 percnél tovább, ha látja hogy más nézi akkor mindjárt mutatja hogy mennyire szereti míg el nem fordulok, utána le se szarja.
Egyébként a fiait is elhagyta 2x, stb.
Szóval le kell sz*arni , oszd ki, azt ennyi, nem fognak megváltozni csak a világ elött az unokájuk egxébként meg nem.
08:30-As
Már mért menjen be oltás elött vagy után, ugyanannyi átmenni anyosnak mint a babával neki. , ha annyira kiváncsi rá menjen át s ne panaszkodjon hogy nem mennek át. Mért a babával menjen szerencsétlen anyuka?
Utolsó voltam
Ez ismerős, hogy majd ő vigyáz rá, te meg menjél dolgozni! Az én páromat is inkább a nagyanyja nevelte, mint az édesanyja... Ő nem sokat foglalkozott vele akkor! És most azt hiszi, hogy eljött az ő ideje, mint nagymama, és majd ő neveli mi fiunkat. Csak ott bukott meg a dolog, hogy 2 éves kora előtt tuti nem megyek vissza dolgozni, akkor meg bölcsibe fogom beadni, nem bízom arra a kelekótya nőre, aki már többször kiöntötte a kicsi innivalóját, aki majdnem leborította a lépcsőn babakocsistól, mert neki nézelődnie kell kifelé az utcára, aki az elején még szégyellte, hogy terhes vagyok...
Ja és nem akarok senkit bántani, de szintén falusi, és szintén csak "villog" a kicsivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!