Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7hetes a babánk és szeretnénk...

7hetes a babánk és szeretnénk elmenni egy hétvégére wellnesezni vele, lehet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 2hónapos babánkkal elmentünk, pedig beteg is volt. Eggyáltalán nem viselte meg a környezetváltozás. Mikor aludt, levittük magunkkal a hordozoban a medenceszintre,és akkor fürödtünk,szaunáztunk. Nagyon jo volt kikapcsolodni. Mennyetek nyugodtan.
2009. jan. 12. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan irod? Kicsit féltem, hogy leszólnak amiért ilyen pici babával mennénk, de itthon semmiképp nem akarjuk hagyni, viszont annyira vágyunk már egy kis 'kikapcsolódásra'.. :)
2009. jan. 12. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
szia. igaz mikor az én kislányom 6 hetes volt csak 1 napra mentünk kirándulni. de az viszont olyan volt hogy tópart, szél, nagy meleg ... és nagyon jól elvolt pedig reggel 6ra mentünk és du 4ig voltunk. szerintem menjetek nyugodtan.
2009. jan. 12. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Menjetek:-)

Most még könnyebb vele, mint nagyobb korában.

Lányom 6 hetes volt, mikor átszeltük az országot rokonokhoz 1 hétre. Semmi baja nem volt:-)

Most 7 hós, már nehezebb, unatkozik az autóban...

2009. jan. 12. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Komolyan irtam, mennyetek, érezzétek magatokat jol. Nekem nagyon jol esett a kikapcsolodás. Nem kell rendet csinálni, nem vár a mosogatnivaló, a mosás.stb. Nagyon jo érzés.
2009. jan. 12. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megyünk! :)
2009. jan. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!