Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam a babám?

Hogyan altassam a babám?

Figyelt kérdés

Az érdekelne,hogy amikor leteszem aludni napközben telyesen behúzzam a sötétitő függönyt vagy hagyjak fényt a szobában.Környezetemben van aki azt mondja,hogy sötétnek kell lenni nappal is,van aki azt mondja,hogy némi fény kell ahhoz,hogy tuja mikor van éjjel és mikor van nappal.De allítólag a sötét szobában jobbat alszik... hogyan csináljam?

Köszi minden választ.

2009. jan. 12. 13:30
 1/2 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kell besötétíteni mert ha a baba álmos akkor így is úgyis alszik. Az én kislányom pl: nem alszik el sötétben.
2009. jan. 12. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem sötétítek be napközben a szobában. Az ovis és sulis lányom miatt már reggel a baba is ébred, mert teszünk-veszünk a lakásban, bár nem hangosan. Akkor ott is felhúzom a redőnyt, és napközben úgy is hagyom, sötétedésig. Nem zavarja, mert ugyanúgy elalszik. 3 hetes.
2009. jan. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!