Nyíregyházi anyukák ajánlanátok bölcsődét?
Szia Betty!
Köszönöm az infókat!
Meg is néztem a neten a magán bölcsiket, ezekről nem is tudtam! Sokat segítettél! Most már csak indulnom kell és végig járni ezeket a helyeket:-)
Üdv!
Brigi
Szia!
A Praktiker mellettit még nem hívtam, hanem a Gyöngyszemmel beszéltem, akik a kertvárosban vannak, hasonló kategória mint a Praktiker melletti, úgyhogy szerintem árban is ott lenne.
Szóval a Gyöngyszemben 1 hónap 20ezer ft + az étkezés 690 ft/nap, ami így már 33800 ft-ra jönne ki, ha mind a 20 nap megy a bölcsibe. Ez már nekünk sok, ha étkezéssel együtt lenne havonta 20ezer ft, akkor mindenképpen ilyen helyre vinném, mert itt csak 5-6 gyerek van 1 csoportban.
Sajnos így marad nekünk az állami bölcsi, most nem tudtam megnézni egyiket sem, mert a kisfiam beteg. Ha meggyógyul elmegyünk egy párba, felmérjük a lehetőségeket.
Üdv:
Brigi
Szia!
Az szerintem is elég sok. Most hallottam, hogy az őz utcai bölcsibe most indult be az angol a gyerekeknek. Az ismerősömék kb. 9500-at fizetnek+ az angol. Nemtudom, hogy ezt nézitek-e, csak gondoltam leírom.
Jó keresgélést és jobbulást a kicsinek! :)
Köszönöm kedves utolsó!
Sajnos még mindig beteg, most voltunk az ügyeleten, most már nagyon magas a láza is:-((
Remélem hamar meggyógyul és akkor mehetünk bölcsit nézni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!