Ajánlanátok nekem olyan babakocsit, amivel teljes mértékben meg vagytok elégedve?
Egy-két kikötésem van:
-mindkét irányból tolható legyen
-bolygókerekes legyen
-3 vagy többfunkciós
-strapabíró legyen mert nagyon sokat közlekedünk vele
-ne legyen gagyi, mert már egyet vettem Kunert Vip-t és azzal befaragtam, esik szét az egész!!
Köszi.Megírhatjátok, hogy miért szeretitek.
Tako jumper X multifunkcionális babakocsit ajánlom. Nézz utána, nagyon megéri az árát. Imádni fogod. Igaz a tolókar nem állítható, de a sportrész, a mózes, a babhordózót is egy könnyű mozdulattal meg lehet fordítani, szóval mind két irányból tolhatod a babát. Nagyon nagyon szeretem, óriási felfújhatós kerekei vannak, az első kettő bolygós. A rugózása egy álom. 20 babakocsi közzül amit néztünk, ennek volt a legkifinomultabb rugózása. Persze azt is lehet állítani. Igaz,h. nehéz kocsi, szóval nem szerencsés bérházba venni szerintem, meg buszozgatni vele. Ha a neten rendeled, 20000 forinttal olcsóbb. Nekem szállítási díjjal együtt került 90500 forintba. (A boltba 108000.-ért adták volna)
Jó választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!