Létezik olyan gyerek, aki hallgat arra, hogy "nem szabad"?
Figyelt kérdés
Sokszor már tényleg nemtom mit csináljak, egyik fülén be a másikon ki. Hiába mondom el 120-szor, hogy nem szabad kinyitni a szekrényt, kidobálni a ruháit, ugyanúgy csinálja tovább. Tudom, hogy ez neki jó móka, de nekem nem annyira, amikor látom, hogy a vasalt ruhák tetején csücsül és nyúlkál be a szekrénybe, hogy kiszedje a maradékot is. Utólag belegondolva nagyon vicces, ahogy csücsül a ruhakupacon, de mikor fogja végre megérteni, hogy NEM.2010. nov. 17. 12:44
1/15 anonim válasza:
Én hallottam már olyan gyerekről, aki szót fogad, de látni még nem láttam soha...
2/15 anonim válasza:
idővel igen, az én 2 évesem ár hallgat rá, de emlékszem még jól a 120-szor elmondós időszakra is. ;-)
3/15 anonim válasza:
Néha hallgat néha nem. Az én kis drágám alkalmi süket:) 21 hós.
4/15 anonim válasza:
Kislanyom 9 honapos es megerti.Mondom, hogy nem szabad erre O razza a fejet, hogy nem, de csinalja tovabbra is es nevet...mi az hogy nevet ugy kuncog rajta, hogy neha eldol a nevetestol.
Megnek megerti, de hogy mikor fog szotfogadni nem tudom.
5/15 anonim válasza:
AZ én lányom 1.5 éves és nagyon ritkán hallja meg ezt a kifejezést. Néha úgy érzem elég szelektív a hallása.:D
Egyébként megértik, csak nem akarják abbahagyni, amit csinálnak és persze ilyenkor tesztelnek minket. Ha látja hogy feladod,ráhagyod, akkor legközelebb is csinálni fogja. Ha határozottan lépsz fel, akkor rövid időn belül megtanulja, hogy mit szabadés mit nem.
6/15 anonim válasza:
persze,megérti :D a lányom 9 hónapos és ha mondom neki hogy nem,azonnal rávágja hogy DE.Ez az első szava.Tehát megérti,tudja mit jelent,de nem érdekli :) egy bizonyos kor után biztos szót is fogadnak
7/15 A kérdező kommentje:
Alig várom azt az időt. :)
2010. nov. 17. 13:04
8/15 anonim válasza:
az én lányom rám hallgat, az anyjára nem nagyon. de rám is csak akkor, ha ott vagyok.
9/15 anonim válasza:
Az én lányom 9 hós lesz, és Ő hallgat rá! Ha mondom neki, hogy nem szabad, akkor abbahagyja(egy darabig) és elkezd nyafogni. Tudom csúnya dolog, de tetszik.
10/15 anonim válasza:
Szabina te írtál ide???Mármint a "de" visszaválasz.
Már bocsi,hogy belekérdezek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!