Kisfiam lefejelte a konyhaba a jarolapot, vigyem el dokihoz a biztonsag kedveerte?
Maszott utannam es megcsuszott a kis keze majd elore esett. Nagyon nagyot koppant a feje de 5 perc mulva megnyugodott az olembe. Most is itt ul es szopizza az ujjat. Nem latok dudort a homlokan vagy, hogy fajna neki ha hozza erek. Annyira sajnalom szegenyt es jol meg is ijedtem. :( Kaphat ettol kisebb agyraszkodast? Nagyon feltem.
9 honapos
Ha nem hányik, nem lesz aluszékony, akkor nem kell dokihoz vinni.
Sajna ettől még nagyobbakat fog borulni, ha majd járni tanul :S
Szia en elvittem dokihoz amikor a kislanyom a szekreny sarkaba beverte a fejet es nagyon pupos lett a kutacseszenel.
A doki azt mondta, hogy nezzem a szemet nem-e kancsalit vagy verezne a fule.Ha hanyna vagy nehezen ebresztheto lenne vigyem azonnal vissza.
Azt tanacsolta, hogy 48 oran keresztul figyeljem az alvasat.Ha alszik simogassam meg kezet labat arcat stb, hogy reagal-e ra.Barmi apro mozdulat eleg.
Igaz Neki nagyon rossz helyen volt az utes es hegyes resztol.Jarolaptol nem hiszem, hogy komolyabb baja lenne.Max egy pukli, de azert figyelj a reakcioira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!