Járólapot lehet vágni flexxel amiben gyémántvágó korong van?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 09:26
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet, de nem könnyű, nagyon porzik és nehezebb szép egyenesre levágni, könnyebben törik is. Ha csak pár darabot akarsz meg lehet oldani, de ha nagyobb helységet járólapoznál inkább szerezz be egy csempevágót
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nem szeretnék ellent mondani az elsőnek / feltételezem több tapasztalat van/, nekem pont fordítva volt.
A lapok akkor törtek rosszul, ha vágóval csináltam, de a flexel sokkal könnyebben ment / konyha+fürdő/.
Az való igaz, hogy kicsit érdesebb a vágási felület, de sokkal kevesebb lapot dobtam ki.
3/4 anonim válasza:
akkor valószínűleg egy életlen csempevágód volt, akkor tényleg jobb a flex!
4/4 anonim válasza:
Természetesen lehet. Most mi is felújítás alatt vagyunk s a folyosót és a konyhát járólapoztuk. Próbálkoztunk a csempevágóval, ami szépen vitte is a folyosóra szánt lapokat de a konyhait nem (mivel nem mindegy, hogy milyen vastagságú a járólap). Tehát nekünk is előjött a gyémántvágó korongos flex, ami igazán jól vitte. Ha nem egyenletes a levágás mentén akkor mi megcsiszoltuk és így tökéletes lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!